Beoordelingen van klanten over H10 Estepona Palace

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

73% van de reizigers beveelt dit aan

2354 beoordelingen
Uitstekend
 
914
Zeer goed
 
788
Goed
 
380
Minder goed
 
162
Onvoldoende
 
110

5 laatste beoordelingen

3-7-2023

door Jean D Brugge, België

Bezoek aan mijn schoonzus en aan het met bloemen overgoten Estepona

Vriendelijke ontvangst met een glaasje bubbels. Mooi Hotel in een rustige omgeving aan zee, van mijn balkon zag ik de versmelting van land en zee, het eindpunt was de rots van Gibraltar. Alles was aanwezig in het Hotel. Goed verzorgde en afwisselende maaltijden, grote kamers. Alles keurig en netjes verzorgd.

 
8-6-2023

door timhN5447QT Gent, België

Ideaal hotel voor wie geen erg heeft een de schoonheidsfoutjes op gebied van netheid en hygiëne.

Een mooi, maar toch wel opknapbeurt nodig, 4* hotel. Op zich geen enkel probleem, maar indien eerder een bezoeker van 5* zijn er toch wel enkele punten die beter zijn. Bestek en borden niet altijd even net, vast tapijt op de gang was op bepaalde plaatsen echt smerig. Onthaal en bediening is steeds met de glimlach. Betalen voor het gebruik van een kluis is niet meer van deze tijd.

 
1-6-2023

door anneenroger Antwerpen, België

Schitterend hotel vlakbij het verrassend mooie Estepona

Net terug van het mooie H10 hotel Estepona Palace. We verbleven er 10 dagen in Half Pension Privilege en we waren meer dan super tevreden! Check-in: Heel warme ontvangst met een glaasje cava en een uitgebreide uitleg. Ook bij andere gelegenheden dat we de receptie raadpleegden, kregen we steeds een vriendelijke, behulpzame uitleg. Kamer: mooi gelegen op de zesde verdieping met zicht op Gibraltar en de Afrikaanse kust. Zeer ruim. Douche in het bad (dit wordt stilaan een probleem voor mij, maar ik heb begrepen dat er wel al kamers zijn met inloopdouche). Zoals we gewend zijn in de H10 hotels, zeer goede bedden, steeds kraaknet gepoetst, gratis kluisje en voldoende kleerhangers. Restaurants: de eerste dag is het altijd een beetje zoeken. Voor het avondmaal is er een zone voor de privilege gasten, waar je een vaste tafel kan reserveren.(dat was niet zo duidelijk) Buffet en show-cooking. Het ontbijt namen we in het Thalassa restaurant, exclusief voor de privilege gasten. Een klein buffetje en een menu waaruit je kan kiezen, en voor mij belangrijk: vers sinaasappelsap en lekkere koffie. Na de ontdekking van de stad Estepona, beslisten we ons avondmaal steeds om te boeken naar de lunch om zo te kunnen genieten van de gezellige restaurantjes in Estepona. Lunchen met veel keuze en mogelijkheid om dit op het buitenterras te doen. De voucher die we kregen om een gratis lunch/diner mochten we gebruiken op de dag van ons vertrek! Privilegebar: zeer ruime openingsuren (09u/24u) Hapjes worden zeer regelmatig aangevuld en voldoende keuze in drankjes. De avondshows volgden we niet echt, maar vanuit de privilegebar konden we wel genieten van de mooie muziek. Ons enige minpuntje: het Privilegeterras: het is wat je ziet op de foto’s op de website, niet zo groot en een beetje afgelegen. Enkel water te verkrijgen Wij hebben er maar een keer gebruik van gemaakt en voor de dagen dat we in het hotel verbleven, een plaatsje gekozen aan de zwembaden. Misschien bij een eventuele verbouwing eens nadenken over de plek waar nu de kinderspeeltuin ligt. Taxi: naar Estepona tussen de €6/€8. We namen ook een taxi naar Marbella (heen €47 terug €48) Samengevat: wij hadden een topvakantie en hopen nog eens terug te komen. Tip: bezoek zeker het prachtige Estepona

 
13-4-2023

door 314abd

Nooit weer H10 Estepona.

Het hotel heeft dringend onderhoud nodig, veel scheuren en kaal houtwerk. Jarenlang is er niets gedaan aan het onderhoud. De bedden zijn verschrikkelijk hard. Het kwaliteit van het eten was zeer matig. Meer een vreetschuur. Gelukkig was het maar 1 nacht. Nooit weer H10 Estepona.

 
10-1-2022

door 191fraukev Guardamar del Segura, Spanje

Heel leuk hotel, lekker eten, ruime kamers

We zijn net terug van een week in dit hotel, half pension. Eten was heel lekker en gevarieerd. Telkens werd er vers vlees en vis gebakken naast al het andere eten. Ruime kamer, jammer van het harde bed en de slechte kussens. Ook in de winter doen ze hun best om de kleinste te amuseren met een kinderdisco! 's Avonds was er een optreden in de bar. We sliepen op dezelfde verdieping als de bar (nochtans rustige kamer gevraagd) waardoor we wel wat last hadden van de luide muziek. Vriendelijk personeel en veel tips voor daguitstappen.