Beoordelingen van klanten over AP Adriana Beach Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

79% van de reizigers beveelt dit aan

3511 beoordelingen
Uitstekend
 
1615
Zeer goed
 
1219
Goed
 
454
Minder goed
 
134
Onvoldoende
 
89

5 laatste beoordelingen

22-8-2023

door rinie1967 Nieuwer-Ter-Aa, Nederland

Een geslaagde vakantie

Een mooi, schoon resort. Ligt aan de zee, daar kan je de ligbedden van het hotel gebruiken. Maar daar zijn geen voorzieningen als eten en drinken. Mooie zwembaden en uiterst vriendelijk personeel. Het animatie team is enorm actief zowel voor jong als oud

 
19-7-2023

door Pim T

Een aanrader

Mooie en fijne faciliteiten en een geweldig animatie team. Ze steken echt veel energie in de zowel overdag als avond activiteiten. Mooie en interactieve shows. Dicht bij het strand voor wie wil. Heel mooi park. Klein puntje van kritiek. Een paar ervaren bar leden die op tempo werken zou een toevoeging zijn.

 
11-7-2023

door Pioneer37719413489

Super vakantie!

Het complex en de kamers zijn erg goed onderhouden, mooi en schoon! Er zijn genoeg bedjes aan het zwembad en het is fijn dat er een directe toegang tot het strand is, het enige minpunt is dat hier geen bar of toiletten in de buurt waren. Mocht je een stad (Albufeira en Vilamoura) willen bezoeken, dan kan je een shuttlebus via het hotel reserveren voor maar 1 euro of met de taxi (tussen de 15-20 euro). Het personeel bij de receptie, bar en restaurants zijn erg gastvrij en vriendelijk. Het gezellige animatieteam (o.a. Joao en Lokmane) zorgt de hele dag voor entertainment voor jong en oud. Zij gaan erg leuk met de kinderen om en in de avond trekken ze iedereen vanaf het terras de dansvloer op. In een woord geweldig! We hebben een top vakantie gehad en komen hier zeker nog eens terug!

 
6-7-2023

door Stephanvdk Geldrop, Nederland

Heerlijke vakantie. Mooie accommodatie en lekker eten.

Heerlijke vakantie gehad. Mooie accommodatie. Tuinen zijn prachtige verzorgd en het is net een klein dorpje. Verschillende zwembaden en restaurants zijn fijn zodat je kunt kiezen tussen meer drukte of meer rust. Variatie in het eten was voldoende en buffetten werden netjes en snel aangevuld. Enige min punt is het gebrek aan leidinggevenden bij het bar personeel. Heb ik nooit gezien en dat kun je wel merken. Als er veel mensen staan te wachten dan hoort er tandje bij geschakeld te worden en collega’s mee te helpen. Die staan nu rustig te kletsen of glazen op te halen waardoor te wachttijden soms erg lang waren. Verder hebben we genoten van deze vakantie en is dit hotel zeker een aanrader. Overigens zou een drankje op het strand ook wel fijn zijn. Al waren het maar flesjes water.

 
12-6-2023

door Lode V Antwerpen, België

Mooi gelegen hotel, fijne keuken.

Het hotel is mooi gelegen, laagbouw en verdeeld over een uitgebreid park, juist achter de rode rotsen. Kamer was modern en vernieuwd, enkel de poetsbeurten waren zeer beperkt. Hoofdrestaurant bood wel elke dag wat anders, naast bestaande koud buffet, ook specialiteiten als cataplana. Terdege werd rekening gehouden of oplossinggezocht voor een allergie. De 'specialiteitenresto's boden niet wat op de site stond :ç Rond het zwembad was steeds wel plaats. Avondshows waren afwiddelend, maar beperkt op het middenplein. All in was eerder beperkt aan de bar. Speciale cocktails aan de prijzige kant ( bv 10-12 euro voor een speciale gin). 4 tennsvelden, waarvan 2 slechts bruikbaar, en dan nog waren de netten slecht opgespannen/ Autoverhuring ter plaatse is Europcar, doch deze daalden in onze achting, daar zij afspraken niet nakwamen, en zonder enig akkoord afhoudingen deden van Visarekening. Shuttle service naar Vilamoura en Albufeira was top.