Beoordelingen van klanten over Sirena Village

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

100% van de reizigers beveelt dit aan

137 beoordelingen
Uitstekend
 
100
Zeer goed
 
26
Goed
 
9
Minder goed
 
2
Onvoldoende
 
0

5 laatste beoordelingen

2-6-2023

door Denise K

Fantastisch

Prachtige locatie. Lekker eten. Ontzettend vriendelijk personeel. Doen alles om het je naar je zin te maken. Vlakbij het strand. Je kunt hier gratis gebruik maken van de strandbedden en parasol. Er is ook mogelijkheid om te sporten. Ook is er een spa maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Erg traditioneel huisje. Je voelt je helemaal in Griekse sferen. Zwembad is ook heerlijk. Kortom, ik zou er zeker terug komen.

 
11-5-2023

door Dick J

Schone kamers, vriendelijk personeel

Wij verbleven in een appartement bij het ‘hoofdgebouw’. Het was er erg schoon, WiFi was prima in orde, was op het ruime balkon soms afwezig (lang leve gewapend beton). Al het personeel is erg vriendelijk en geeft je het gevoel dat zij hun best doen om het je naar de zin te maken. Het ontbijtbuffet geeft niet spectaculair vee keuze, maar wat leukemia, is dat er wel een en ander gewisseld wordt gedurende de week. Zeker een plek om naar terug te keren.

 
22-7-2022

door arno_bottenheft Naarden, Nederland

Sirena Village, prachtige appartementen.

Naast het hotelgedeelte is er ook nog Sirena Village, een kleinschalig "dorpje" met een aantal appartementen. De eigenaren hebben hun eigen appartementen dorp gecreëerd. Een prachtige locatie met veel details. Heerlijk om een vakantie door te brengen. Elk appartement is voorzien van een een eigen terras met tafel en stoelen. Gratis WiFi. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

 
18-5-2022

door janvancap Rotterdam, Nederland

Geweldige locatie, heerlijk rustig en top paersoneel

Een heerlijke vakantie, nog erg rustig, zwembad nog wat aan de koude kant ( begin mei) zeer vriendelijk personeel, heel schoon, een locatie waar je vaker terug wilt komen. Heerlijk ontbijt, goede koffie, voor ons de eerste keer op aanraden van kennissen. Wat ons betreft niet de laatste keer. Via Tui geboekt. Reis vanaf vliegveld naar hotel ongeveer 1 uur.

 
18-8-2021

door andreensandra Buren, Nederland

Heerlijke vakantie

Heerlijke ambiance om te genieten van een rustige vakantie op Samos. Goede ruime kamers en lekker ontbijt. Zwembad is ook heerlijk als je niet naar strand een keer gaat. De bar biedt ook een goede lunchkaart en ruime drankkeuze. Echt een reden om terug te komen!