Beoordelingen van klanten over Candia Park Village

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

93% van de reizigers beveelt dit aan

1425 beoordelingen
Uitstekend
 
1039
Zeer goed
 
315
Goed
 
54
Minder goed
 
12
Onvoldoende
 
5

5 laatste beoordelingen

28-9-2023

door Lieve V Stabroek, België

Zeer aangenaam familieresort

Zoals eerder beschreven is dit een prachtig resort in dorpvorm langs de baai. Daardoor hebben vele appartementen zeezicht. Tussen de gebouwen lopen paadjes en trappen afgezoomd met struiken en bloemen. Heel mooi en goed onderhouden. We hadden een serenity suite en die lag vlak aan zee. Op een hoogte dus wel wat wind. Indien u schaduw wil op uw terras,vraag dan een benedenverdieping. ( de huisjes hebben 2 verdiepingen) Deze suite kan tot 4 pers huizen, zegt men, maar dan moeten 2 personen in de living slapen op een soort bedbank. In dit geval echt een houten bank met matras op. Indien u comfort wil,slaap hier dan met max 2 volwassenen en 1 kind. Met grotere kinderen kan u ook 2 suites naast elkaar vragen in hetzelfde ' huis'. Het uitzicht vanop deze suites is schitterend! Het ontbijtbuffet is heel uitgebreid. Alleen geen lekkere koffie,geen lekkere melk en geen lekker fruitsap. Kan wel tegen betaling besteld worden maar 4.5 euro voor vers sinaasappelsap vind ik te duur in een zuiders land. We aten maar 1 keer van het buffet tijdens de Kretenzer avond. Ook toen vonden we de drank duur. Het buffet was goed maar niet super. De Griekse muziek en dans was leuk. Verder heeft het resort ook een poolbar,een a la carte restaurant,een ijsjeszaak,een fitness en een winkeltje. Wel wat duurder maar wel handig. Er is veel kinderanimatie voor jonge kinderen. Hoewel wij een ouder echtpaar zijn,hadden wij eind september geen last van al die jonge gezinnen die hier verbleven. Het waren aangename families die goed op hun kinderen letten en respectvol met de andere gasten en met de infrastructuur omgingen. Er lag geen rommel en er werd niet gemorst met voedsel. Er heerste een zeer aangename vakantiesfeer! Een auto is aan te bevelen als je uitstapjes wil doen. Als je enkel komt om te rusten of om met je gezin samen te zijn,heb je die niet nodig.

 
9-9-2023

door Rene K

Geweldig park!! Zeer mooi, zeer schoon.

Helemaal geweldig. Prachtig park, mooi aangelegd en onderhouden, veel natuur en groen. Heerlijk ontbijt, heel uitgebreid, geen nee te koop. Meerdere restaurants. Geweldig mooi privé strand, groot en schoon zwembad met grasland en ligstoelen onder olijfbomen. Alles zeer schoon. Goede kamers, goede bedden en super goede schoonmaak. Vriendelijk personeel. Inmiddels twee geweest.

 
16-8-2023

door avg72 Antwerp, Belgium

Tophotel!

Tophotel. Misschien iets meer animatie voorzien gericht op tieners en de strandbedden zijn dringend aan vernieuwing toe. Ook de drank in de poolbar is wel erg duur. Verder alles top en voor herhaling vatbaar. Extra vermelding voor het enorm vriendelijke personeel. En ook super dat er aan het zwembad geen handdoeken mogen gelegd worden zonder dat de bedjes bezet zijn. Dit wordt ook nageleefd en is een enorme plus voor het hotel. Jammer dat er aan het strand niet wordt op toegezien.

 
15-8-2023

door Jesse A

Top vakantie!

Lekker eten, ruime en schone appartementen en bovenal ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen door alle medewerkers! Special thanks to: Vassius Dora Manolis Emmanouela Louivas You guys were great! Thanks so much!

 
22-6-2023

door Renedebos_1

Fantastisch !!!

Weer een heerlijke ervaring geweest met de hele familie , het gevoel van thuis zijn bij iedereen overgekomen , fantastische mensen, eten accomodatie, restaurants, fitness en spa, watersport en strand uitstekende schoonmaak en top fantastischbedden.