Beoordelingen van klanten over Alua Suites Fuerteventura

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

78% van de reizigers beveelt dit aan

7020 beoordelingen
Uitstekend
 
2890
Zeer goed
 
2606
Goed
 
983
Minder goed
 
348
Onvoldoende
 
193

5 laatste beoordelingen

23-7-2023

door Angelique L Noordwijk, Nederland

Bijzonder mooi park, door laagbouw blijft de sfeer intiem

Bijzonder mooi park, door de laagbouw en de verschillende zwembaden lijkt het kleinschalig. Zeer vriendelijk personeel. Leuke avond animatie met vaak live muziek. De afstand naar Corralejo is goed te lopen. Kwaliteit eten is goed, life cooking maakt het extra smakelijk. Tussen 16u en 18u kun je geen eten krijgen, ook geen snacks en dat is jammer. Er zijn dan veel zwembad gasten lekker op het terras, soms aan het kaarten maar dan is er wel drank maar niet even een lekkere snack beschikbaar

 
30-4-2023

door H G Beerse, België

Rust vakantie

Goed hotel, lekker eten en op wandelafstand van het natuurgebied en centrum. S'avonds fris, dus iets warm meenemen. Zeer mooi strand aan het natuurgebied op 10min wandelen. Vriendelijk personeel, kom nog eens terug.

 
16-4-2023

door Voyage06922384763

Super rustgevend hotel

Super hotel super vriendelijke personeel de bediening is ook heel goed de kamers zijn heel ruim en goed onderhouden veel variatie qua eten en super lekker ideaal voor surfers en kitesurfers je kan ook andere uitstappen doen zoals naar een ander eiland gaan of gaan duiken we gaan zeker nog terug gaan

 
13-4-2023

door Lettie N

Waanzinnig goed!!!!

TOP Hotel en plek!!! In love met de TOP animatie ❤️ Love the vibe!!!! Wij komen zeker terug! Heel lekker eten,vriendelijke bediening, super proper hotel, en als kers op de taart super animators! Met name luis, jana, Giovanni en agustino!

 
13-4-2023

door emilia n

Fantastische animators!

De animators zijn geweldig! Luis, jana, Augusostino & Giovanni zijn top animators! Ze zijn heel familiair en komen regelmatig voor een babbeltje als je er voor open staat. Als er activiteiten zijn promoten ze deze maar accepteren ook als je nee zegt.