Beoordelingen van klanten over Alua Suites Fuerteventura

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

78% van de reizigers beveelt dit aan

7817 beoordelingen
Uitstekend
 
3278
Zeer goed
 
2828
Goed
 
1106
Minder goed
 
385
Onvoldoende
 
220

5 laatste beoordelingen

15-7-2024

door bart d

Erg goed hotel en beter als verwacht.

Net verblijf, goed ontvangst. Lekker eten zeker gewoon maar goed. Wanneer je my favorite club boekt erg rustig gedeelte van het park. Eten in kaart restaurant lekker en warm. Voor gasten van favoriete club apart gedeelte in buffet restaurant. In ander gedeelte van park meerdere zwembaden. Na 10en nog gewoon bedjes beschikbaar. Kamers in favoriete club groot en bed goed, niet zo’n doorgelegen bed. Bij ontvangst drank in de koelkast als ontvangst.

 
14-6-2024

door gwisman

Bed is vreselijk

Het bed is vreselijk matras aan vervanging toe .Airco beweegt maar koelt niet.uitzicht vanaf terras verblijf is niet altijd tuin of zwembad .sommige verblijven kijken tegen witte muur

 
11-6-2024

door ellenpS5636XE

Alua Suites Fuerteventua prijs/kwaliteit niet in overeenstemming

Achtdaags verblijf in Alua Suites Fuerteventura voldeed niet aan verwachting. Kamer werd niet dagelijks (of adequaat) schoongemaakt. Dit is niet handig gezien de dagelijks nieuw bijkomende kakkerlakken in en om de kamer. Ik had een niet goed sluitende deur, piepende airco en halverwege deed kluis het niet meer, wel werd het opgelost. Douche hangt boven ligbad, dit vind ik persoonlijk niet prettig. (In en uitstap) Ik sta achter het reduceren van water maar had wel mijn zwembadhanddoek eenmaal willen wisselen. Dit was niet mogelijk want er staat acht dagen voor gebruik van een handdoek. Eten was over het algemeen goed maar ik heb wel diverse malen zand in schelpdieren gehad en het vlees en vis werd te lang gebakken waardoor het droog was. Cocktail drinken kan maar alleen wat die dag in de karaf zit. Andere cocktails is tegen bijbetaling mogelijk. Animatie was divers en goed. Prettig dat er diverse zwembaden zijn zodat je kan kiezen voor reuring (muziek en sporten) of rust. Er werd niet gereageerd op de online vraag of er 2 uur langer gebruik gemaakt mocht worden van de kamer op de dag van uitchecken. Twee dagen daarna nogmaals bij de receptie gevraagd. Het was mogelijk tegen extra kosten. Dit was bekend want staat op de site maar ik vond het toch jammer omdat het om een krappe 2 uurtjes ging. Receptiepersoneel is niet allemaal even gastvrij en vriendelijk. In het hotel verblijven overwegend engelsen van een bepaald type. Al met al voor mij geen reden om nogmaals te kiezen voor Alua Suites Fuerteventura.

 
10-6-2024

door Stephanie en Er... L

Niet zoals verwacht - onderhoud en klantvriendelijkheid zeer matig.

We zijn een week in Alua suites Fuerteventura geweest. Bij het boeken waren we blij om te zien dat er meerdere slaapkamers beschikbaar waren in de suite. Ideaal voor ons gezin met een jonge tweeling. Bij aankomst bleek echter dat de kamer niet in orde was gemaakt voor de overnachting met twee kinderen onder de 2 jaar. We hebben zelf moeten vragen om de babybedjes én de kamer geschikt moeten maken om de bedjes überhaupt te kunnen plaatsen. De aankomst was dankzij de houding van de receptioniste niet plezierig te noemen. Buiten het feit dat zij zich op geen enkele wijze behulpzaam opstelde, sommeerde zij ons te luisteren naar haar (algemene) verhaal terwijl onze tweeling de aandacht nodig had na een lange reis. Heel bijzonder! Het viel ons op dat er voornamelijk Engelsen gebruik maken van dit hotel. Daar is an sich niets mis mee. Echter sloot de populatie niet aan bij het beeld dat wij hadden van het hotel. Denk aan luid gepraat bij het zwembad, vroeg drinken van alcohol, rijen die zich vormen bij het buffet (onnodig). We hebben in een week tijd meer billen in een string en tatoeages gezien dan normaal in een jaar. De schoonmaak is helaas niet goed bevallen. Ons bed is in een week tijd geen enkele keer verschoond. Ook liepen er verschillende keren kakkerlakken in de kamer. Door het hotel verspreid staan regelmatig gebruikte borden, bekers etc. Onderhoud wordt gepleegd door de dag heen waarbij je als gast in de weg lijkt te lopen. Positief zijn we over de faciliteiten voor de kinderen. Er zijn verschillende baden, een speeltuin en een enthousiast animatieteam. Over het algemeen hebben we een redelijke vakantie gehad, omdat de kinderen zich vermaakt hebben in het zwembad en de speeltuin. Het beeld dat het hotel geeft online komt zeker niet overeen met de werkelijkheid.

 
8-6-2024

door Baukje W

Niet alles is zo als op de site is vermeld

Niet alle appartementen hebben mooie uitzicht sommigen hebben uitzicht op dode witte muur dat zijn de huisje 1508 1507 1506 1509 en zo zullen op het park nog wel aantal zijn . Het park is verdeeld in twee gedeelten duurste is luxer en daarvan worden de foto’s gebruikt op hun site . Schoonmaak is oké kan beter. kopjes die gebruikt zijn worden afgespoeld en terug gezet niet afgewassen . Douches hebben een minimale straaltje Bij aankomst fles water twee x zakje koffie die worden niet aangevuld de rest van je verblijf . Ik lees hier veel positieve ervaringen dat zullen dan gasten zijn uit duurste gedeelte Verder is uitzicht niet voor alle suites tuin of zwembad er zijn suites die totaal geen uitzicht hebben . Je kijkt dan op witte muur en hoort de hele dag en nacht een koeling draaien . Matras van bed is aan vervanging toe . De airco koelt niet voldoende Bad handdoeken worden door gasten om 7:30 al op bedje gelegd . Om pas laat in de middag te gebruiken vervelend voor gasten die wel dagje hij zwembad willen verblijven Enkele positieve is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam Klachten worden volgens hun mail tussen o en 72 uur behandeld