Beoordelingen van klanten over MS Amaragua

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

1184 beoordelingen
Uitstekend
 
401
Zeer goed
 
438
Goed
 
208
Minder goed
 
67
Onvoldoende
 
70

5 laatste beoordelingen

19-9-2023

door Marjolein V Rotterdam, Nederland

Mooi hotel met sfeer

Een mooi hotel met een deftige uitstraling en wij hadden mooie schone kamer met uitzicht op zee . Wij hadden inclusief avond eten (buffet)voor een voordelig bedrag maar daar hebben wij spijt van , al is de keuken open van 7 tot 10 kom niet om 9 uur want dan is de bakplaat al schoon en krijg je de onsmakelijke restjes en krijg je de indruk dat het personeel je liever zit gaan dan komen . Beter kun je savonds gezellig buiten ergens goed gaan eten voor een paar euro meer . Zo wie zo is het avond buffet niet bijzonder ! Ontbijt uitgebreid en prima Wel elke avond live muziek wat erg gezellig is

 
5-7-2023

door Jack s

Matig

Hotel is voor kinderwagens en rolstoel bijna niet te doen , je kunt nog niet zwemmen of wat eten en drinken krijgen voor half 11 , in de buurt is er niks open voor 8 uur , op het strand kun je ook niks krijgen voor 11 uur .

 
24-6-2023

door enno266 Montfoort, Nederland

Goed hotel maar stop met handdoek leggen op de bedjes bij zwembad. Wekt grote irritatie bij een 4 sterren hotel

Prima hotel. Echter de directie moet echt wat doen aan het handdoek leggen bij het zwembad. Handdoeken liggen er voor 08.00 uur. Badmeester vindt het normaal. Verder prima kamer, goed ontbijt , vriendelijke receptie.Bedienend personeel werkt plichtmatig en.lijken niet veel plezier te hebben in hun werk. Op het strand fijne bedden te huur van het hotel tegen de som van €7,00 per bedje.

 
2-5-2023

door Hanneke V Nederland

Middelmatig en verouderd hotel met hoge prijzen

Het hotel heeft veel goede beoordelingen en dat verbaast ons. De kamers zijn enorm verouderd. Terug naar de jaren 80. Ontbijt was zeer goed. We hebben 1 maal 's avonds in het hotel gegeten en dat was slecht. Koud eten, weinig keus, duur voor spaanse begrippen. Terras en het zwembad zijn mooi. De prijzen zijn belachelijk. 4,60 voor een glas wijn, 20 meter verderop aan de boulevard betaal je 3 euro voor wijn met dezelfde kwaliteit. Aan het zwembad worden handdoeken gelegd. Er hangt een brief op de deur bij het zwembad dat dat niet mag en dat handdoeken weggehaald worden na een half uur. Dat gebeurt niet. Sauna is gratis, dat is een pluspunt. Voor kinderen wordt er nul komma nada georganiseerd Iedere middag/avond staat er muziek, het repertoire voert je ook terug naar de jaren 80. Kort samengevat: een middelmatig verouderd hotel dat denkt dat het een exclusief hotel is met dito prijzen.

 
13-4-2023

door perryveilbrief Rijpwetering, Nederland

Relax mini break

Tijdens ons verblijf was het Hotel vol met senioren uit Ierland met hun volksdans die zij de gehele dag aan het zwembad oefende !!! Met andere gasten werd geen rekening gehouden. Kamers verder helemaal prima - aandacht voor de kussens die zijn erg slap