Beoordelingen van klanten over MS Amaragua

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

1239 beoordelingen
Uitstekend
 
428
Zeer goed
 
451
Goed
 
215
Minder goed
 
71
Onvoldoende
 
74

5 laatste beoordelingen

12-12-2023

door Lillian F

Mooi hotel, vriendelijke mensen, goed ontbijt en prachtige ligging!

Een heerlijk hotel. Vriendelijk personeel en ook erg behulpzaam. Beetje oude kamer maar schoon en een goed bed. Wij hadden met ontbijt en dit was erg goed. Soms moest je wel wat langer wachten want het was erg druk. Het zwembad zag er mooi uit en in de avond op het terras kwam er soms een zanger wat het erg gezellig maakte. Het ligt aan het strand dus je stapt zo de zee in. Wij gaan er zeker weer heen en nemen ons gezin lekker mee.

 
6-10-2023

door Dick Z Den Haag, Nederland

Nacht rust vergeet het maar....

Een dag in tien prima naar ons zin. De laatste dagen hebben ze een festival welke tot in de ochtend door gaat. Dus slapen kan je vergeten. Meerdere gewone gasten zien klagen bij de receptie welke ook niet aan hun nachtrust toe kwamen. Kregen niet de indruk dat er war met de klachten gedaan word. Hier altijd goed naar me zin gehad. Maar dit is voor ons de laatste keer. Ze laten de gewone gasten barsten.. Nog 1 nachtje en naar huis. Daar maar slapen..

 
19-9-2023

door Marjolein V Rotterdam, Nederland

Mooi hotel met sfeer

Een mooi hotel met een deftige uitstraling en wij hadden mooie schone kamer met uitzicht op zee . Wij hadden inclusief avond eten (buffet)voor een voordelig bedrag maar daar hebben wij spijt van , al is de keuken open van 7 tot 10 kom niet om 9 uur want dan is de bakplaat al schoon en krijg je de onsmakelijke restjes en krijg je de indruk dat het personeel je liever zit gaan dan komen . Beter kun je savonds gezellig buiten ergens goed gaan eten voor een paar euro meer . Zo wie zo is het avond buffet niet bijzonder ! Ontbijt uitgebreid en prima Wel elke avond live muziek wat erg gezellig is

 
5-7-2023

door Jack s

Matig

Hotel is voor kinderwagens en rolstoel bijna niet te doen , je kunt nog niet zwemmen of wat eten en drinken krijgen voor half 11 , in de buurt is er niks open voor 8 uur , op het strand kun je ook niks krijgen voor 11 uur .

 
24-6-2023

door enno266 Montfoort, Nederland

Goed hotel maar stop met handdoek leggen op de bedjes bij zwembad. Wekt grote irritatie bij een 4 sterren hotel

Prima hotel. Echter de directie moet echt wat doen aan het handdoek leggen bij het zwembad. Handdoeken liggen er voor 08.00 uur. Badmeester vindt het normaal. Verder prima kamer, goed ontbijt , vriendelijke receptie.Bedienend personeel werkt plichtmatig en.lijken niet veel plezier te hebben in hun werk. Op het strand fijne bedden te huur van het hotel tegen de som van €7,00 per bedje.