Beoordelingen van klanten over MS Amaragua

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

1281 beoordelingen
Uitstekend
 
444
Zeer goed
 
470
Goed
 
221
Minder goed
 
72
Onvoldoende
 
74

5 laatste beoordelingen

15-6-2024

door TanjaBelgium Oudenaarde, België

aanrader, vlak aan strand en boulevard met lekker ontbijt en diner

Ontvangst zakelijk maar correct. Ontbijt en diner heel lekker en meer dan keuze genoeg, ook voor mensen met allergieën. Drank kan je direct afrekenen of laten opschrijven op kamernummer. Bij aankomst moet je direct kiezen in welke shift je wil gaan ontbijten of dineren. Kamers beetje verouderd, maar wel goede matrassen en hoofdkussens. Alles netjes onderhouden, tip poets ook eens onder het bed en zorg voor een wc borstel. Jammergenoeg staan handdoekleggers klaar om 9u tot deur open gaat met als gevolg te weinig ligbedden aan het zwembad en in de tuin. Je kan direct naar het strand lopen maar daar betaal je 7 euro per bedje, gast of niet. Handdoek kan je ter plaatse huren aan 10 euro borg en telkens 1 euro voor de wissel. Vlakbij ong 140m busstopplaats. Ritje naar Malaga 1,70 euro. Via hotel krijg je ook 3 euro korting op reservatie taxi naar luchthaven. Rit taxi luchthaven - hotel 25 euro. Na het uitchecken, kan je bagage veilig opbergen en ook gratis gebruik maken van doucheruimte.

 
12-12-2023

door Lillian F

Mooi hotel, vriendelijke mensen, goed ontbijt en prachtige ligging!

Een heerlijk hotel. Vriendelijk personeel en ook erg behulpzaam. Beetje oude kamer maar schoon en een goed bed. Wij hadden met ontbijt en dit was erg goed. Soms moest je wel wat langer wachten want het was erg druk. Het zwembad zag er mooi uit en in de avond op het terras kwam er soms een zanger wat het erg gezellig maakte. Het ligt aan het strand dus je stapt zo de zee in. Wij gaan er zeker weer heen en nemen ons gezin lekker mee.

 
6-10-2023

door Dick Z Den Haag, Nederland

Nacht rust vergeet het maar....

Een dag in tien prima naar ons zin. De laatste dagen hebben ze een festival welke tot in de ochtend door gaat. Dus slapen kan je vergeten. Meerdere gewone gasten zien klagen bij de receptie welke ook niet aan hun nachtrust toe kwamen. Kregen niet de indruk dat er war met de klachten gedaan word. Hier altijd goed naar me zin gehad. Maar dit is voor ons de laatste keer. Ze laten de gewone gasten barsten.. Nog 1 nachtje en naar huis. Daar maar slapen..

 
19-9-2023

door Marjolein V Rotterdam, Nederland

Mooi hotel met sfeer

Een mooi hotel met een deftige uitstraling en wij hadden mooie schone kamer met uitzicht op zee . Wij hadden inclusief avond eten (buffet)voor een voordelig bedrag maar daar hebben wij spijt van , al is de keuken open van 7 tot 10 kom niet om 9 uur want dan is de bakplaat al schoon en krijg je de onsmakelijke restjes en krijg je de indruk dat het personeel je liever zit gaan dan komen . Beter kun je savonds gezellig buiten ergens goed gaan eten voor een paar euro meer . Zo wie zo is het avond buffet niet bijzonder ! Ontbijt uitgebreid en prima Wel elke avond live muziek wat erg gezellig is

 
5-7-2023

door Jack s

Matig

Hotel is voor kinderwagens en rolstoel bijna niet te doen , je kunt nog niet zwemmen of wat eten en drinken krijgen voor half 11 , in de buurt is er niks open voor 8 uur , op het strand kun je ook niks krijgen voor 11 uur .