Beoordelingen van klanten over Soho Boutique Las Vegas

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

53% van de reizigers beveelt dit aan

1118 beoordelingen
Uitstekend
 
252
Zeer goed
 
497
Goed
 
230
Minder goed
 
73
Onvoldoende
 
66

5 laatste beoordelingen

8-7-2023

door Cora G Gouda, Nederland

Heel fijn hotel voor een weekje combi stad/strand

Mooie grote kamer op begane grond met terasje. Goede bedden en fijne grote badkamer, heerlijke douche en handdoeken. Badlaken voor zwembad met borg. Geen waterkoker. Super goed verzorgd ontbijt. Op loopafstand van centrum maar bushalte voor de deur en supermarkt vlakbij. Net als strand. Hotel ligt wel tussen 2 drukke wegen. Aanrader voor stedentrip.

 
7-5-2023

door Patricia v

Topaccommodatie bij het strand

Leuke locatie, bij het strand op loopafstand van het centrum. Mooi, ruim omgezet ontbijt met mogelijkheid tot buiten zitten, met uitzicht op zwembad. Kamers achter receptie bieden uitzicht op zee, hebben eigen balkon, zijn zeer ruim en tevens heerlijke koffie op de kamer.

 
14-3-2023

door Famsmit Hoorn, Nederland

Prima hotel maar ligt wel tussen 2 drukke verkeersaders.

Mooi hotel aan het strand. Heel vriendelijk personeel, prima schoonmaak. Perfect ontbijt. Heerlijke vakantie gehad. Volgens TUI 24/7 rust, niet dus.Let op als je een lichte slaper bent is dit hotel niet voor jou. Het hotel ligt ingeklemd tussen 2 doorgaande drukke wegen. 24/7 verkeersdrukte en herrie. Het hotel ondergaat een renovatie een deel van hotel is nieuw een deel nog gedateerd. Een kamer aan de voorzijde kan ik niet aanbevelen. Heel veel Herrie en wakker worden van de uitlaatgassen. Matrassen zijn aan vervanging toe. Een kamer aan de strandzijde/tuin/zwembad is beter. Wij hadden een kamer aan de tuin/zijkant. Om 6.30 tot 11.30 uur gaat de afzuiging van de keuken aan. White noise. Verder Lekker koel, met schuin uitzicht op het strand. Nieuwe nihilistische inrichting en prima bedden. De stylist heeft alleen gekeken naar uiterlijk en niet naar praktijk, nauwelijks kast ruimte, 1 stoel op het balkon, rotan stoel die leuk staat maar waar je niet op kunt zitten. Jammer dat ze alle goede meubels uit de oude kamers weggooien en vervangen. Maar met wat improviseren prima verblijf. Op loop afstand van de stad, ongeveer 12 minuten. Supermarkt, apotheek en Chinese winkel met van alles, binnen 200 meter. Bushalte voor de deur. Tip vanaf het vliegveld bus tot busstation en dan 200 meter lopen naar halte treinstation, buslijn 3, stopt voor het hotel.

 
2-2-2023

door Paul Eduard M

Goed hotel met een geweldige ligging

De ligging is perfect. Lekker direct aan de wandelpromenade naar het centrum van Malaga. Slechts 10 minuten langs de zee lopen en je staat aan de haven met leuke restaurantjes. De kamer was prima en het ontbijt was niets mis mee. Als wij weer naar Malaga zouden gaan, gaan wij zeker weer terug naar dit hotel.

 
20-9-2022

door I9578KCheidim

NACHTPORTIER KOMT ONGEWENST IN KAMER

Na een avond stappen wilden wij nog een drankje uit de minibar op de kamer doen. Helaas ontbrak een opener. Bij de receptie kon de nachtportier geen opener vinden van het hotel, we mochten wel die van hem lenen. Die moest hij natuurlijk wel terug hebben, maar dat zou morgen wel komen. Veel later, toen we sliepen, werden we opgeschrikt door de telefoon op de kamer. Het was nog donker, we hadden geen besef van de tijd. Het was de nachtportier, hij wilde zijn opener terug. Wij stamelden dat we nog sliepen. We hebben de hoorn naast de telefoon gelegd zodat we verder konden slapen. Vervolgens is hij naar boven gekomen en heeft hij een aantal keer op de deur geklopt. Let wel: dit was om 7 uur ’s ochtends. Wij, twee vrouwen, hebben uiteraard niet open gedaan. Verbouwereerd over wat er gebeurde hebben we daarna nauwelijks meer geslapen. Toen we een uur later (8 uur) onder de douche stonden, stond hij weer aan de deur. Op dat moment konden we niet open doen; we waren aan het douchen! Tot onze grote verbazing heeft hij onze hotelkamerdeur open gemaakt en onze sleutelkaart verwijderd uit het apparaatje aan de muur. Gevolg: het licht ging uit. Terwijl wij stonden te douchen! De nachtportier kwam onze kamer binnen terwijl wij stonden te douchen… Later bij het uitchecken gaven wij de flesopener aan de collega achter de bar. We zeiden dat we een klacht hadden. Hij zei dat hij het verhaal al had gehoord van de nachtportier. Toen wij vroegen of dat hij vond dat zijn collega normaal had gehandeld zei hij doodleuk: it depends on the person. M.a.w.: er is geen bedrijfspolicy aangaande de privacy van de gasten, de nachtportier mag doen wat hij nodig acht. Kennelijk is het inbreken in een bezette kamer voor een flesopener een normale gang van zaken. Deze gebeurtenis heeft een enorme weerslag gehad op ons leuke weekend. Als een nachtportier zomaar je kamer in komt terwijl je staat te douchen en dat er dan zo laconiek op gereageerd wordt; welke grenzen hanteren ze dan wel? Deze inbreuk in onze privacy staat compleet niet in verhouding met de flesopener waar het om ging. Gelukkig gebeurde dit in de laatste nacht. Als we nog een nacht daar hadden moeten slapen, hadden wij ons compleet niet veilig gevoeld.