Reizen naar Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligt aan de rivier de Guadiana op de grens met Spanje. Hier vindt u mooie zandstranden en u kunt er zwemmen, een rijk natuurgebied ontdekken, op verkenning gaan en de wind van de geschiedenis voelen. Verblijf in het luxueuze Grand House Algarve, trakteer uzelf op een gezond mineraalbad in een zoute spa of huur een auto en ontdek de kust van de Algarve met charmante kustplaatsjes en diverse mooie golfbanen. Tel daarbij op de meer dan 3000 uren zon per jaar in een aangenaam klimaat het hele jaar door.

Populaire hotels - Vila Real de Santo Antonio


Feiten over Vila Real de Santo Antonio

Valuta

Euro (EUR)

Transfer

Als dit uw bestemming is, landt u op luchthaven van Faro. De transfer van de luchthaven van Faro naar Vila Real de Santo Antonio duurt ongeveer 60 minuten en is als optie te boeken bij Apollo.

Stranden

Ten zuiden van Vila Real de Santo António ligt de Atlantische Oceaan met een drie kilometer lange kuststrook met brede zandstranden. Het strand Praia de Santo António ligt op ongeveer 3 kilometer van Vila Real de Santo Antonio. Het strand strekt zich uit tot het dorpje Monte Gordo en u kunt er komen via het voet- en fietspad. Er is ook een minitrein tussen de twee plaatsen. De zee, de pijnbomen en de tijm zorgen voor een heerlijke mix van geuren.

Meer feiten

Weer

jan 16°c
feb 17°c
mrt 19°c
apr 21°c
mei 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c


 

Alle plaatsen Algarve

Albufeira

Zuid-Portugal en de kust van de Algarve zijn al lange tijd een populaire bestemming voor golfliefhebbers! Deze bieden een breed en levendig amusementsaanbod, kilometerslange stranden omgeven door prachtige en karakteristieke kliffen, meerdere golfbanen van topklasse - en het hele jaar door een aangenaam klimaat.

Tavira

Tavira ligt aan de kust van de Algarve op slechts dertig kilometer van de Spaanse grens. De stad heeft een natuurreservaat, mooie zandstranden, oude bruggen, verse vis op het bord en twee van de misschien wel beste golfbanen van Portugal. Het Apollo AP Cabanas Beach & Nature Hotel biedt een uitstekende accommodatie en vanaf het hotel gaat u naar het strand met een boot op zonne-energie.