Reizen naar Tavira

  • Een van de mooiste natuurreservaten van Portugal
  • Lange mooie zandstranden

Tavira ligt aan de kust van de Algarve op slechts dertig kilometer van de Spaanse grens. De stad heeft een natuurreservaat, mooie zandstranden, oude bruggen, verse vis op het bord en twee van de misschien wel beste golfbanen van Portugal. Het Apollo AP Cabanas Beach & Nature Hotel biedt een uitstekende accommodatie en vanaf het hotel gaat u naar het strand met een boot op zonne-energie.Feiten over Tavira

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Als dit uw bestemming is, landt u op luchthaven van Faro.
De transfer van de luchthaven van Faro naar Tavira duurt ongeveer 40 minuten en is als optie te boeken bij Apollo.

Stranden

Veel brede en fijnkorrelige zandstranden overal langs de kust van de Algarve, afgewisseld met dramatisch steile kliffen.

Meer feiten

Weer

jan 16°c
feb 17°c
mrt 19°c
apr 20°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 17°c


 

Alle plaatsen Algarve

Albufeira

Zuid-Portugal en de kust van de Algarve zijn al lange tijd een populaire bestemming voor golfliefhebbers! Deze bieden een breed en levendig amusementsaanbod, kilometerslange stranden omgeven door prachtige en karakteristieke kliffen, meerdere golfbanen van topklasse - en het hele jaar door een aangenaam klimaat.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligt aan de rivier de Guadiana op de grens met Spanje. Hier vindt u mooie zandstranden en u kunt er zwemmen, een rijk natuurgebied ontdekken, op verkenning gaan en de wind van de geschiedenis voelen. Verblijf in het luxueuze Grand House Algarve, trakteer uzelf op een gezond mineraalbad in een zoute spa of huur een auto en ontdek de kust van de Algarve met charmante kustplaatsjes en diverse mooie golfbanen. Tel daarbij op de meer dan 3000 uren zon per jaar in een aangenaam klimaat het hele jaar door.