Reizen naar Alvor & Portimao

  • Mooie strandrestaurants
  • Heerlijk strandleven
  • Populair bij golfliefhebbers

Als u een reis boekt naar Alvor en Portimão aan de kust van de Algarve, kunt u enkele van de mooiste stranden van Europa en een gezellig stadsleven met een uitstekend aanbod aan restaurants verwachten. Met een huurauto kunt u gemakkelijk zowel de kust van de Algarve als het buurland Spanje verkennen. Tel daarbij op de ongeveer 40 golfbanen aan de kust van de Algarve en het heerlijke klimaat het hele jaar door.Feiten over Alvor & Portimao

Valuta

Euro (EUR)

Transfer

Als dit uw bestemming is, landt u op luchthaven van Faro. De transfer van de luchthaven van Faro naar Alvor & Portimao duurt ongeveer 1,5-2 uur en is als optie te boeken bij Apollo.

Stranden

Het Praia da Rocha strand, ongeveer drie kilometer lang, is een van de mooiste stranden van Europa, met licht, fijnkorrelig zand. Praia de Alvor, ook ongeveer 3 km lang, is een mooi zandstrand. Langs de kust van de Algarve zijn de stranden overal kilometers lang en ze worden omgeven door steile kliffen.

Meer feiten

Weer

jan 15°c
feb 15°c
mrt 17°c
apr 18°c
mei 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 16°c

Alle plaatsen Algarve

Albufeira

Zuid-Portugal en de kust van de Algarve zijn al lange tijd een populaire bestemming voor golfliefhebbers! Deze bieden een breed en levendig amusementsaanbod, kilometerslange stranden omgeven door prachtige en karakteristieke kliffen, meerdere golfbanen van topklasse - en het hele jaar door een aangenaam klimaat.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligt aan de rivier de Guadiana op de grens met Spanje. Hier vindt u mooie zandstranden en u kunt er zwemmen, een rijk natuurgebied ontdekken, op verkenning gaan en de wind van de geschiedenis voelen. Verblijf in het luxueuze Grand House Algarve, trakteer uzelf op een gezond mineraalbad in een zoute spa of huur een auto en ontdek de kust van de Algarve met charmante kustplaatsjes en diverse mooie golfbanen. Tel daarbij op de meer dan 3000 uren zon per jaar in een aangenaam klimaat het hele jaar door.