Over ons

Onze reis bij Apollo startte in 1986 en sindsdien hebben we ons gecommitteerd aan het bieden van onvergetelijke vakantie ervaringen aan onze klanten. Vanaf het begin hebben we hard gewerkt om een toonaangevende speler te worden in de reisbranche en tegenwoordig zijn we trots om te zeggen dat we een van de toonaangevende touroperators zijn in Scandinavië.

Sinds 2015 behoren wij tot de groeiende Duitse REWE Groep, in privébezit met meer dan 300.000 werknemers, waardoor wij sinds dien nog meer middelen en mogelijkheden kregen om onze diensten te verbeteren en uit te breiden. Bovendien vormen we deel van de DERTOUR Group  samen met gespecialiseerde touroperators als Golf Plaisir, Lime Travel, Xtravel en het sportresort Playitas.

En nu, in 2023, zijn we trots om aan te kondigen dat we onze reis hebben voortgezet en zijn begonnen met het aanbieden van onze diensten in Nederland als Apollo Reizen! Hiermee sluiten we ons aan bij de rest van de groep en zijn we vastbesloten om onze klanten te voorzien van de best mogelijke vakantie-ervaringen.

Onze geschiedenis 

Lees over de geschiedenis van Apollo vanaf de oprichting in 1986 tot heden. 

Lees meer over onze geschiedenis