Slag excursie

Apollo is de veilige keuze

We doen er altijd alles aan om je vakantie zo makkelijk en risicoloos mogelijk te kunnen boeken en plannen. Uiteraard volgen wij de wet pakketreizen tot op de letter en hebben ook een aantal mogelijkheden voor flexibel reizen toegevoegd, zodat jij en alle anderen die met ons reizen zich helemaal veilig voelen bij het plannen, boeken en reizen.


Daarom moet je met Apollo reizen

Apollo's CEO, Tobias Jönsson

We hebben solide eigenaren

Dat we dat kunnen is te danken aan onze ijzersterke eigenaren: REWE Group. Ze zijn een van de grootste voedingsbedrijven van Duitsland en zijn financieel zeer stabiel, wat betekent dat we bij Apollo altijd kunnen houden wat we beloven. REWE Group is ook niet beursgenoteerd, wat betekent dat ze minder worden beïnvloed door marktschommelingen en eisen, maar op lange termijn kunnen werken in alle onderdelen van hun bedrijf. Dit maakt hen een bijzonder geschikte eigenaar van een reisorganisatie in de veranderende wereld waarin we vandaag leven.

Altijd geld terug

Mocht je reis geannuleerd worden, dan betalen we het geld altijd binnen 14 dagen terug. We doen het automatisch en zonder dat u contact met ons hoeft op te nemen.


Veilig met onze voorwaarden

Allereerst volgen wij de wet pakketreizen, de adviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de uitspraak van de Algemene Klachtencommissie altijd letterlijk op. Dit betekent dat jij die een pakketreis bij Apollo boekt extra veilig bent omdat wij het contact met luchtvaartmaatschappijen en hotels afhandelen en als er onverhoopt iets gebeurt, wij er altijd voor zorgen dat onze gasten veilig thuiskomen.

Onze medewerkers staan ​​voor je klaar

Op de meeste van onze bestemmingen hebben we medewerkers die een of meer Scandinavische talen spreken en ze staan ​​24 uur per dag voor je klaar als je hulp nodig hebt. Op sommige bestemmingen waar we geen personeel hebben, kunt u hulp krijgen van onze lokale Engelssprekende partner, en op andere bestemmingen bieden we de Apollo Service Line aan, wat betekent dat u 24/7 contact met ons kunt opnemen via telefoon, sms en e-mail, die zal worden beantwoord door Scandinavisch en Engels sprekend personeel van Apollo.

We hebben 35 jaar reiservaring en een groot netwerk op onze bestemmingen

Eenmaal daar - als je je reis hebt geboekt, je koffer hebt gepakt, een paar uur hebt gevlogen, uit het vliegtuig bent gestapt en bent begroet door de heerlijk warme muur op je bestemming - zijn er ook enkele dingen die veilig kunnen voelen om te weten. Met bijna 35 jaar ervaring in reizen hebben we een groot en diep netwerk opgebouwd in al onze bestemmingen. Het bestaat niet alleen uit lokale reisagenten, hotels, restaurants en partners, maar ook uit autoriteiten, gezondheidsautoriteiten, politie en andere belangrijke maatschappelijke functies. Onze noodorganisatie ontvangt altijd vroegtijdige en nauwkeurige informatie over gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op uw reis en uw verblijf. Informatie waar we altijd ons uiterste best voor doen om op te treden en aan u door te geven.

We kunnen snel handelen en bijsturen waar nodig

Als uw vluchtroute moet worden gewijzigd of uw reis moet worden geannuleerd, kunnen we dat ook op korte termijn doen. Onze jarenlange ervaring en onze duidelijke processen voor hoe te handelen in haastig ontstane situaties, zorgen ervoor dat we snel kunnen handelen en bijsturen wanneer dat nodig is. Het geeft ons de voorwaarden en het vertrouwen om voor de zomer van 2022 veilige reizen te blijven regelen. Maar bovenal betekent alles wat je hierboven hebt gelezen dat je ook in de toekomst met een gerust gevoel op reis kunt gaan met ons.

Wij geloven in duurzaam reizen

Het duurzaamheidswerk van Apollo richt zich op de hele reis: thuis, op de vlucht en op de bestemmingen. Het werk is gericht op mensenrechten, klimaatverandering, duurzame producten en een duurzame toeleveringsketen.

  • Apollo verhoogt voortdurend de duurzaamheidseisen aan leveranciers en partners.
  • Apollo werkt actief aan het minimaliseren van zijn klimaatvoetafdruk.
  • Apollo werkt, via samenwerkingen in de branche, actief bij aan de ontwikkeling van duurzaam toerisme.
Lees meer over hoe wij omgaan met duurzaamheid

Duidelijke voorwaarden

Om je een veilig gevoel te geven, bieden wij je duidelijke voorwaarden voor wanneer je je reis boekt.

Lees meer

Goed om te weten

Lees meer over toelatingseisen & lokale regels voor bestemmingen, krijg antwoord op vragen over je reis en...

Inreisvoorwaarden en plaatselijke regels voor bestemming

Lees wat er van toepassing is op uw specifieke bestemming. De informatie wordt continu bijgewerkt en het is belangrijk dat u op de hoogte blijft van wat er tot uw vertrek geldt en wijzigingen kunnen op korte termijn plaatsvinden.

Meer lezen

Vragen en antwoorden

Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden over je reis. Je kunt ook chatten met onze klantenservice of op een andere manier contact met ons opnemen. Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen en antwoorden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief