Kamertypes op Veronica Beach

Studio

Studio met balkon. Slaapkamer met gecombineerde minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed voor een kind. Kleine keuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basis keukengerei. Gratis wifi, airconditioning en opslagruimte. TV. Badkamer met douche en toilet. 6 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 1-3 personen inclusief 1 kind.

Studio in maisonette

Tweelaags studio op de begane grond met balkon, sommige met zeezicht of met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden op zolder. Mogelijk extra bedden in slaapbank. Vide. Mini-keuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei op de begane grond. Gratis wifi, airconditioning en opslagruimte. TV. Badkamer met douche en toilet. 6 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 2-4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon en zeezicht. Een slaapkamer en een woonkamer gecombineerd met een minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijk extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukenfaciliteiten. TV. Gratis wifi, airconditioning en een kluisje. Badkamer met douche en wc. 6 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 2-4 personen.