Kamertypes op Veronica Beach

Studio

Studio met balkon. Slaapkamer gecombineerd met een mini-keuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in eenpersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen waaronder 1 kind.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met balkon, sommige met zeezicht of met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden op een vide. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Open indeling tussen de verdiepingen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei op de begane grond. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2-4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon en uitzicht op zee. Een slaapkamer en een woonkamer gecombineerd met een minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukenfaciliteiten. Tv met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 2-4 personen.