Suite op de bovenste verdiepingen

Suites met een groot balkon of terras met ligstoelen en een zithoek. De suites bevinden zich op de bovenste verdiepingen. Een comfortabel tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat - vier capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweekamersuite

Tweekamersuites met balkon of terras. De suites liggen in het hoofdgebouw en hebben een open indeling met een woongedeelte en een slaapgedeelte met comfortabele bedden. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat - vier capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. Een comfortabel tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat - vier capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 27 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer - Beachside

Tweepersoonskamer - Beachside met balkon en uitzicht op zee. De kamers liggen op slechts enkele meters van het strand en de zee. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat - vier capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Houd er rekening mee dat deze kamers zich boven het restaurant bevinden. Om bij de kamers te komen loop je langs het restaurant een trap op.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer met zwembadtoegang

Er zijn ligstoelen en een loungebank op het grondterras. De kamers liggen in het midden van de zwembaden van het hotel, beneden bij het zwembad. Een tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat - vier capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.