Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met een minikeuken. Sommige appartementen hebben een aparte keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Alle appartementen bevinden zich op de begane grond, hebben hun eigen unieke ontwerp en inrichting, sommige zijn verdeeld over twee verdiepingen.

Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Deluxe tweekamerappartement met balkon. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met een minikeuken. Sommige appartementen hebben een aparte keuken. Een tweepersoonsbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffie en thee en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Badjassen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Alle appartementen bevinden zich bovenin het gebouw en zijn uniek in hun ontwerp en inrichting, waaronder originele schilderijen van Griekse kunstenaars.

Aantal personen: 2 personen.

Tweekamerappartement superior

Superior tweekamerappartement met balkon of terras. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met een minikeuken. Sommige appartementen hebben een aparte keuken. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Elk appartement heeft een ander ontwerp en inrichting voor een unieke ervaring. De appartementen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping. Sommige appartementen liggen op twee verdiepingen.

Aantal personen: 1-3 personen.