Reizen naar Kokkari

Als je op zoek bent naar een rustige vakantie en wilt genieten van een echte Griekse sfeer, ga dan naar Kokkari - een klein juweeltje in het noorden van Samos dat ondanks de groei van de laatste jaren de sfeer van een charmant vissersdorpje heeft weten te behouden.Feiten over Kokkari

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Vanaf het vliegveld van Samos met de bus naar Kokkari ongeveer 50 minuten. Transfers vinden meestal plaats zonder personeel van Apollo en de reistijden kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het verkeer en het aantal stops onderweg.

Stranden

In Kokkari is er een lang strand (kiezels) en ongeveer 1,5 kilometer buiten Kokkari vindt u het mooie strand van Tsamadou Bay (kiezels).

Meer feiten

Weer

jan 12°c
feb 12°c
mrt 15°c
apr 19°c
mei 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 17°c
dec 14°c

Alle plaatsen Samos

Samos-stad

Gezellige voetgangersstraatjes en prachtige stranden - als je na een mooie dag aan het strand wilt ronddwalen in de restaurants, winkels en cafés in de steegjes van de stad, raden we een uitstapje naar Samos-stad aan. De stad ligt in een prachtige vallei aan een lange baai en biedt veel mooie uitzichten.

Pythagorion

In Pythagorion staan vooral de gezellige havenboulevard en heerlijke stranddagen centraal. Hoewel het de meest toeristische plaats van Samos is met bars en disco's, heeft het zijn authentieke sfeer weten te behouden.

Votsalakia

Ga met je geliefde of met je hele gezin naar Votsalakia – een gezellige en rustige badplaats in het westen van Samos. Je kunt je dagen heel goed doorbrengen op het lange strand en er zijn in de buurt een heleboel mogelijkheden voor uitstapjes.