Grote studio

Ruime studio met balkon of terras op de begane grond, sommige met uitzicht op het zwembad. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. De airconditioning wordt centraal aangestuurd en wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is (kan dan in het appartement worden geregeld). Minikeuken met magnetron, waterkoker, koffie en thee, koelkast en broodrooster. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, waarvan 1 dag eenvoudige schoonmaak. De appartementen variëren in uiterlijk en grootte, en de meeste bevinden zich in een nieuw zijgebouw.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, inclusief 1 kind.

Junior suite

Junior Suite met groot balkon en uitzicht op zee. Alle junior suites zijn gerenoveerd. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Airconditioning wordt centraal geregeld en ingeschakeld wanneer nodig (kan dan worden geregeld in de junior suite). Koelkast. Waterkoker, koffie en thee. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, inclusief een dag basisschoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 27 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-3 personen.

Junior suite, privé zwembad

Junior suite met privézwembad en beperkt zeezicht vanaf het grondterras. Alle junior suites zijn gerenoveerd. Op het terras staan ligbedden en parasols en tafels en stoelen. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. De airconditioning wordt centraal geregeld en ingeschakeld wanneer nodig (kan dan worden geregeld in de junior suite). Koelkast. Waterkoker, koffie en thee. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, inclusief een dag basisschoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 27 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen/1-4 personen.

Studio

Studio met balkon of terras op de begane grond. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Gratis wifi, kluisje en airconditioning. De airconditioning wordt centraal aangestuurd en wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is (kan dan in het appartement worden geregeld). Minikeuken met magnetron, waterkoker, koffie en thee, koelkast en broodrooster. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badkamer met bad of douche en met toilet. Schoonmaak 7 keer/week, waarvan 1 dag eenvoudige schoonmaak. De appartementen variëren in uiterlijk en grootte. De meeste zijn gelegen in een nieuw zijgebouw.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras op de begane grond, sommige met uitzicht op het zwembad. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Gratis wifi, kluisje en airconditioning. De airconditioning wordt centraal aangestuurd en wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is (kan dan in het appartement worden geregeld). Minikeuken met magnetron, waterkoker, koffie en thee, koelkast en broodrooster. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Twee badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, waarvan 1 dag eenvoudige schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 48 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad. Sommige balkons hebben beperkt zeezicht en sommige kamers zijn gerenoveerd. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in eenpersoonsbedden. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Airconditioning wordt centraal geregeld en ingeschakeld wanneer nodig (kan dan in de kamer worden geregeld). Koelkast. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, inclusief een dag basisschoonmaak. Kamers variëren in grootte. De meeste kamers bevinden zich in het hoofdgebouw.

Grootte van de kamer: ongeveer 18–25 vierkante meter.
Aantal personen: 1–2 personen/1–3 personen/1–4 personen, waaronder 1 kind.

Tweepersoonskamer, geschikt voor mindervaliden

Toegankelijke, tweepersoonskamer kamers met balkon, sommige balkons hebben uitzicht op het zwembad. Gratis wifi, kluisje en airconditioning. De airconditioning wordt centraal aangestuurd en wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is (kan dan in de kamer worden geregeld). Koelkast en waterkoker. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank zijn te leen bij de receptie. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week, waarvan 1 dag eenvoudige schoonmaak. De kamers variëren in grootte. De meeste kamers bevinden zich in het hoofdgebouw met een lift.

Deurbreedte naar de kamer: 96 cm

Deurbreedte naar balkon: 100 cm

Deurbreedte naar badkamer: 100 cm

Aantal personen: 1–2 personen.