Beoordelingen van klanten over Salvator Hotel & Spa

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Locatie
  • 5/5 Kamers
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

94% van de reizigers beveelt dit aan

340 beoordelingen
Uitstekend
 
241
Zeer goed
 
67
Goed
 
23
Minder goed
 
4
Onvoldoende
 
5

5 laatste beoordelingen

26-5-2022

door inyo893

Mooie kamers, jammer vd drukke straat voor de deur

Pro - mooie ruime kamers - schoon - goed ontbijtbuffet - ruim zwembad - aardig personeel - mooie groene omgeving (check Komoot voor wandelingen) Con - ontbijtbuffet zou iets meer variatie mogen hebben - menukaart is beperkt en eten is in beste geval gemiddeld (behalve de prijs die is bovengemiddeld) - gelegen aan drukke straat, slapen met balkondeuren open is een no-go. Rustig op je balkon zitten, zit er ook niet in. - ruimte rondom zwembad wordt al snel (te) klein als het hotel volloopt.

 
27-6-2017

door frankavaneijk Den Haag, Nederland

Relaxed op niveau

In juni 2017 een week in Salvator verbleven. Een heel fijn hotel. Goede bedden, prima airco, heel fijn zwembad en een goed restaurant. Personeel is goed en heel erg betrokken. Sophie en Anna bij de receptie en Leonidas zorgt voor iedereen die een drankje komt halen. Super verblijf gehad. Hotel staat hoog op mijn lijstje. Efcharisto poly!

 
24-10-2016

door danny719 Amsterdam, Nederland

Top hotel

Vorig jaar hebben wij dit hotel bezocht tijdens onze vakantie. Het is ons zo goed bevallen dat wij dit jaar wederom dit hotel hebben geboekt. Onze ervaring is dat een 2e keer tegenvalt als je de eerste keer razend enthousiast bent. Maar we durfden het toch aan. Onze verwachtingen zijn toch uitgekomen, sterker, ten opzichte van vorig jaar is de service nog beter geworden. Het ontbijt was nog uitgebreider; een rijk assortiment aan keuze; hartig, zoet, diverse ei keuzen, vers bereid. Uiteraard verse jus d'orange en de Griekse yoghurt met verse vruchten. De grote, luxe slaapkamer met de uitstekende matrassen en uitzicht op zee! Ook het personeel was weer zeer behulpzaam en vriendelijk. Echt niets op aan te merken! Dank mr Alex Zygouris en staff voor deze onvergetelijke belevenis. Diana en Danny

 
11-8-2015

door RealFoodlove Utrecht Province, Nederland

Prachtige accomodatie, uitstekende keuken

Bijzondere accommodatie in Parga. Elegant, luxe zonder protserigheid. Uitstekende staff, behulpzaam met autohuur, uitstapjes etc. Absolute aanrader zijn de villa's met eigen zwembad. Ook de keuken van het restaurant biedt verrassende gerechten met een Griekse touch, zonder dat het vervalt in de massale plates die bij Parga beach geserveerd worden.

 
15-7-2015

door Joke194 Hoorn, Nederland

Heerlijk genietenvan wellness en vriendelijkheid

Op Moederdag 2015 hebben we, mijn vriendin en ik, ons laten verwennen in het prachtig in de bergen bij Parga gelegen Hotel/Spa. Op reis en voor het eerst Moederdag vieren zonder je kroost erbij. Beginnend met een overheerlijk ontbijt van 9.00 tot 11.00. We konden er maar niet genoeg van eten. . Zwemmen in het heerlijke water. Om 13.00 had mijn vriendin een lichaamsbehandeling/massage. Ik om 14.30 een gezichtsbehandeling. Anna, overgekomen voor de zomermaanden vanuit Athene, is uitermate deskundig. Om 15.00 een heerlijke lunch die ook weer 2 uur mocht duren. Hotel Salvator kan ik bij iedereen aanbevelen, tevens voor een verblijf van 1 of 2 weken. Dagelijks gaat een busje 6x naar de 4 strandjes die Parga rijk is. Ook het achterland, Epiros en het Pindos gebergte, de Zagoria mag je niet missen!!