Waterparken voor het hele gezin

Familieplezier op Mallorca

Mallorca, of Mallis zoals velen zeggen, biedt veel leuke excursies voor het hele gezin! Wat dacht je van speelse waterparken, safari's met spannende dieren, aquaria met onderwaterdieren van over de hele wereld of het mysterieuze House of Kathmandu?

Waterparken voor het hele gezin

Op Mallorca zijn er verschillende waterparken waar het hele gezin kan spelen, spetteren en een geweldige dag kan beleven. De grootste en meest populaire zijn Aqualand in Arenal, Hidro Park in Alcudia en Western Waterpark in Palmanova. Er is hier voor elk wat wils - korte, lange, snelle en rustige waterglijbanen. Durf jij een vrije val aan, of dobber je liever rond op een ring in een van de huidige poelen? Binnen de gebieden zijn er ook restaurants, entertainment en grote grasvelden waar je even kunt uitrusten.

 

House of Katmandu i Magaluf

House of Katmandu in Magaluf is een omgekeerd huis vol verrassingen en interactieve ervaringen. De spectaculaire 4D-bioscoop is een van de grote hoogtepunten van de dag.

Verken de oostkust
De oostkust van Mallorca heeft veel gezellige baaien die u het beste vanaf de zee kunt ervaren. Vanuit Cala d'Or kunt u deelnemen aan een boottocht met glazen bodem en het leven onder water van dichtbij bekijken. Een spannende excursie voor jong en oud.

Minigolf in Magaluf en Palma Nova
U kunt ook uw familie of vrienden uitdagen voor een minigolftoernooi! In Magaluf en Palmanova zijn Minigolf Fantasia en Expedition Golf, die een buitengewoon minigolfavontuur bieden met watervallen, bruggen en prachtig groen.

Een wereld onder het zeeoppervlak in Palma

Net buiten Palma, in Ca'n Pastilla, ligt het fantastische Palma Aquarium. Het is een modern en goed doordacht aquarium met vissen en andere onderwaterdieren uit zowel de Middellandse Zee als de rest van de wereld. Hier dwaal je tussen de verschillende secties, die zijn onderverdeeld naar continent en soort, in een heel bijzondere omgeving. Palma Aquarium staat onder andere bekend om zijn enorme haaientank van 33 meter lang, 25 meter breed en 8,5 meter diep, waar je kunt zien hoe de haaien gevoerd worden. Ook is er de mogelijkheid om te snorkelen met zeeschildpadden in de grote tuin buiten en voor de kinderen is er een spannende speeltuin met piratenthema.

Rancho Grande

Rancho Grande in Alc├║dia

Op slechts 20 minuten van Alcudia ligt Rancho Grande, een leuk uitje voor jong en oud. Hier kun je een aangename dag doorbrengen in de frisse lucht in gezelschap van paarden. Je kunt met een ervaren gids door het bos rijden of gaan paardrijden. Het is ook leuk om kennis te maken met de andere dieren die op de boerderij leven, vooral de kleine zwarte biggetjes zijn een leuke kennismaking. 's Avonds wordt er een heerlijk barbecue-diner geserveerd en is er entertainment in de vorm van een linedance-show. Rancho Grande biedt gratis vervoer vanaf je resort.


Vind jouw reis