Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer met balkon. Een bed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Ketel tegen borgsom. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad of douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 18 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bedden voor twee extra personen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Ketel tegen borgsom. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad of douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: 2-4 personen.
Aantal personen: Ongeveer 25 vierkante meter.

Junior suite

Junior Suite met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Nespresso machine en waterkoker (tegen borgsom) en thee. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad of douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon, sommige met zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Ketel tegen borgsom. TV met satellietkanalen. Haardroger. Badkamer met bad of douche en WC. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 18-22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor wie in Nautic Hotel & Spa wil verblijven, maar niet geeft om locatie of uitzicht. Patioruimte kan ook niet worden gegarandeerd. Het hoeft dus niet een van de bovengenoemde kamertypes te zijn.

Aantal personen: 2 personer.