Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer met balkon. Eén bed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker op borg. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 18 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee standaard bedden

Familiekamer met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden voor twee extra personen. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker op borg. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 25 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Nespressomachine en waterkoker (borg vereist) en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, sommige met uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker op borg. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 18-22 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor degenen die in Nautic Hotel & Spa willen verblijven, maar niet geven om locatie of uitzicht. Een patio kan ook niet worden gegarandeerd. Het hoeft niet een van de kamertypes hierboven te zijn.

Aantal personen: 2 personen.