Superior kamer

Superior Kamer met balkon of terras met zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Kies je eigen kussen uit een kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Het kluisje heeft stopcontacten voor het opladen van telefoons, camera's, tablets, etc. Minibar tegen toeslag. Nespresso-apparaat en waterkoker. Tv met internationale zenders en draadloze Bluetooth-luidsprekers. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximum aantal personen in de kamer.

Gasten in superior kamers hebben ook toegang tot de extra diensten die worden aangeboden in The Level, waaronder toegang tot The Level lounge en een speciaal zwembad. Het biedt ook toegang tot de ontspanningsruimte, het binnenzwembad en de sauna (reserveren verplicht).

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van een extra bed voor een kind in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen.Het kluisje heeft elektrische stopcontacten voor het opladen van je telefoon, camera, tablet etc. Minibar tegen toeslag. Waterkoker, koffie en thee. Tv met satellietkanalen. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. In dit kamertype zijn kinderen onder de twee jaar inbegrepen bij het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.