Eén kamer appartement, bovenste verdiepingen

Tweekamerappartement op de bovenste verdiepingen met dakterras. De ruime patio heeft een eigen klein zwembad en banken, stoelen en tafels. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, espressomachine, broodrooster en basiskeukengerei. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 53 vierkante meter en een terras van nog eens 106 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.

Eén slaapkamer appartement, superior

Superior tweekamerappartement met balkon of terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bedden in slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. 7 keer per week schoonmaken.

Grootte van de kamer: ca. 53 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Suite

Suite met balkon of terras. Slaapkamer en een woonkamer. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Koelkast, magnetron en waterkoker. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met bad, aparte douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 53 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. Sommige appartementen hebben een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met een mini-keuken en sommige appartementen hebben een open indeling zonder deur tussen de slaapkamer en de woonkamer. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 53 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement deluxe

Tweekamerappartement deluxe met groot balkon of terras. De patio heeft een eigen klein zwembad, een Balinees ligbed, stoelen en tafel. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minikeuken met kookplaten, koelkast, magnetron, espressomachine, broodrooster en basiskeukengerei. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met ligbad, aparte douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 53 vierkante meter en een patio van nog eens 53 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.