Junior Suite

Junior suite met balkon of terras, sommige met beperkt uitzicht op zee. Junior suites bevinden zich bovenin het gebouw op de 5e verdieping. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar - gevuld bij aankomst, aanvulling tegen toeslag. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, inclusief 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 22 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waaronder 1 kind.

Voordeelkamer

Voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor degenen die in het Condesa willen verblijven, maar niet geven om locatie of uitzicht. Een patio kan ook niet worden gegarandeerd. Het hoeft niet een van de kamertypes te zijn die hier worden gepresenteerd.

Aantal personen: 2-3 personen, waaronder 1 kind.