Junior suite

Junior suite met balkon en zeezicht. Twee éénpersoonsbedden. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 38-40 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Superior Junior suite

Junior Suite Superior met balkon en uitzicht op zee. Het balkon heeft een jacuzzi en ligstoelen. Twee éénpersoonsbedden Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

  • De junior suite heeft een ontspanningspakket met een à la carte ontbijt dat op de kamer wordt geserveerd en toegang tot het dakterras.

Grootte van de kamer: 36 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en uitzicht op zee. Twee éénpersoonsbedden. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 32-35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.