Kamertypes op Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon of terras. De familiekamer bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer gescheiden door een schuifdeur. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Waterkoker met koffie en thee. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 62 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Familiekamer Plus

Familiekamer Plus met balkon of terras. De Family Room Plus bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer gescheiden door een schuifdeur. De woonkamer is kleurrijk ingericht met een speeltent, een tekentafel, een TV en Play Station 4. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Waterkoker met koffie en thee. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Superior kamer

Superior kamers met balkon of terras, sommige met zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 56 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, waaronder 2 kinderen.