Beoordelingen van klanten over Don Gregory by Dunas

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

80% van de reizigers beveelt dit aan

1575 beoordelingen
Uitstekend
 
1056
Zeer goed
 
336
Goed
 
123
Minder goed
 
33
Onvoldoende
 
27

5 laatste beoordelingen

3-4-2024

door NorthStar06994406110

Top!

Ons verblijf was bijzonder geslaagd dankzij het enorm vriendelijke, altijd goedgehumeurde en behulpzame personeel dat ons van ‘s morgens tot ‘s avonds in de watten legde. De ligging van het hotel is zeer mooi en rustig en de kamers heel aangenaam en gezellig. Er zijn twee heerlijke zwembaden en comfortabele ligzetels in de tuin waar je kan genieten van het prachtige zeezicht en het geluid van de golven en vogels. Ik moet een strikt glutenvrij dieet volgen en dat is prima verlopen. Een parel!

 
5-1-2024

door I S Zevenbergen, Nederland

Fantastisch!

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, uiteraard mede door het heerlijke zonnetje maar zeker ook doordat we zo in de watten zijn gelegd. Alle medewerkers super vriendelijk en werken enorm hard. Niets was teveel, Flat white? “geen idee maar zeg maar hoe en we maken het voor je” Espresso Martini? “helaas niet op de kaart, maar er stond uiteindelijk wel een heerlijke EsMa voor me” Wat een service! Grote schone kamer met fantastisch uitzicht en heerlijk bed, zalig ontbijt met ruime tijden en breed assortiment, zelfs een verse sappen bar. Voldoende bedjes bij het zwembad, alles schoon en verzorgd. Aanrader!

 
1-1-2024

door Ronihd Zandvoort, Nederland

Super verblijf gehad

Super goed en schoon hotel, met zeer vriendelijk personeel. Eten is ook gewoon heel goed te noemen en je glas werd goed vol gevuld. Daar werd niet op bezuinigd. Wij waren er met de kerstdagen en je moest wel vooraf het tijdslot dat je wilde eten reserveren. Het hotel had super goed hun best gedaan met de aankleding rondom het kerst diner , en leuke extra's netjes kerst gedekte tafels en ook nu weer het personeel super vriendelijk ! Alleen de matrassen waren nog met de ouderwetse metalen veren uitgerust, dat zou beter kunnen.

 
15-12-2023

door Lindav3595 Brugge, België

Rustige en prachtige ligging. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en team. We gaan zeker terug

Mooie ligging, mooi uitzicht op de zee vanop de achtste verdieping. De solariums zijn ideaal. Vriendelijk personeel. Vooral Tatiana en Geranimus. Een minpunt: als je uitgecheckt bent wordt je drinken en eten bijna dubbel zo duur. Maar toch hebben wij er opnieuw van genoten.

 
23-7-2023

door ehooij827094 Purmerend, Nederland

Mooi en goed hotel.

Mooi hotel. Vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk en genoeg keuze. Er werd steeds bij gevuld. Ruime kamer,met tv, grote kast,kluisje, koelkasje, lekker balkon met stoeltjes, prima bed en natuurlijk met heerlijke badkamer. Ik heb genoten !