Beoordelingen van klanten over Marina Suites

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

91% van de reizigers beveelt dit aan

4752 beoordelingen
Uitstekend
 
3418
Zeer goed
 
1018
Goed
 
229
Minder goed
 
59
Onvoldoende
 
28

5 laatste beoordelingen

25-8-2022

door Grietje16

Fantastisch!

In één woord Fantastisch! Prachtige kamer, met 2 slaapkamers én 2 badkamers. Uitgebreid ontbijt. Goede schoonmaak, iedere dag. Prachtig uitzicht vanaf balkon en zwembad. Op 5 minuten lopen van het strand. Echt een aanrader.

 
27-7-2022

door L5251DJpaulv

Vakantie van 2 weken

Heel vriendelijk, enthousiast personeel De kamers zijn heel schoon Mooi hotel met een prachtig zwembad Het eten is voor glutenvrij ook top geregeld. Daarnaast ligt het tussen de restaurants (aanrader is het restaurant Nube) en zijn de supermarkten vlakbij.

 
1-3-2022

door JeVeBe Losser, Nederland

Fantastisch, lux en gastvrij

We verbleven hier 8 dagen. Wat een luxe, gastvrijheid en prachtige locatie. Heerlijk ontbijt. Zeer gastvrij personeel! Leuke restaurantjes in de buurt. Wandelen naar Puerto Mogan is mogelijk. We komen zeker terug.

 
10-10-2021

door fbuijsingh Heel, Nederland

Thuis komen.

Twee jaar geleden hebben wij onze vakantie hier doorgebracht, vanaf binnenkomst tot het weggaan word je overspoeld met het Happy Holiday gevoel. We konden dit jaar niet terrecht, maar we wisten, dat je daar ook als niet gast, het ontbijt, tegen betaling kan gebruiken. Dit hebben we gedaan, bij het binnen gaan kregen weer dat HH gevoel, de sfeer, de entourage, de medewerkers, geweldig. Ook het ontbijt was weer super, we werden opgewacht door Juan, gastvrij, vriendelijk, service gericht, echt welkom geheten, top gastheer, erg mooi om mee te maken. Heerlijk genoten van het buffet, ook een van de medewerksters herkende ons van twee jaar terug, vriendelijk en belangstellend hoe het met ons ging en vond het vooral leuk om ons weer te zien. In één woord, het thuiskomen gevoel. Staff heel erg bedankt. We hopen in januari/februari 2022 weer de vakantie bij jullie te kunnen doorbrengengen. Met een vriendelijke groet, Els en Fred Buijsingh

 
29-10-2019

door Eric D Purmerend, Nederland

Fantastisch hotel

Marina Suites is een prima hotel. Mooie kamers en ontzettend vriendelijk personeel! Wij zijn er tijdens de Nederlandse herfstvakantie geweest en het hotel was gezellig druk, voldoende bedjes bij het zwembad. In het laatste weekend kregen blijkbaar Scandinaviërs vakantie en toen werd het een stuk drukker (bedjes bij het zwembad allemaal bezet). Wij vroegen ons wel af hoe dat in de zomer zal zijn.