Feiten over Playa del Inglés

Transfer:

Vanaf de luchthaven met de bus naar het eerste hotel in Playa del Inglés duurt ongeveer 20-30 minuten. De transfer vindt meestal plaats zonder personeel van Apollo.

Als er carnaval is, kan de overdracht iets langer duren dan normaal. Omdat sommige wegen zijn afgesloten, kan het zijn dat je je tas vanaf de transferbus naar het hotel moet dragen. Lees hier meer over het carnaval.

Stranden:

Fijnkorrelig, heerlijk zandstrand dat zich 8 kilometer uitstrekt van Playa del Inglés tot Maspalomas en Meloneras.

Vermaak:

Playa del Inglés, dat samen met Las Palmas een van de twee uitgaanshoofdsteden van Gran Canaria vormt, heeft een ruim aanbod aan bars, disco's, restaurants en uitgaansgelegenheden. Elk jaar wordt er overal op Gran Canaria carnaval gehouden, ook in Playa del Inglés. Meer informatie over de carnavals op Gran Canaria vind je hier.

Communicatie:

Zeer goede lokale busverbindingen op het eiland. Veel taxi's. Auto en bromfiets verhuur.

Activiteiten:

Verschillende soorten watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen en duiken. Tennis, squash en minigolf. Bergwandelen, fietsen, sportvissen, paintball, skydiven, SUP (stand up paddle) en bowlingbanen. Gran Canaria heeft ook verschillende goede 18-holes golfbanen. Bekijk hier onze tips over wat te doen op vakantie in Gran Canaria.