Actief worden op Gran Canaria

Gran Canaria heeft genoeg activiteiten voor wie meer wil doen dan alleen zonnen en zwemmen. Er zijn waterparken om van te genieten en kermisattracties om uw adrenaline te laten pompen. Of misschien wil je wandelen in de bergen, dolfijnen in hun element zien of het voetbalteam UD Las Palmas een La Liga-wedstrijd zien spelen?

Vansringsutflykter med Rocky Adventure

Wandelen op Gran Canaria
Gran Canaria is perfect om te wandelen! Hier zijn vele fijne wandelroutes met mooie uitzichten over het afwisselende landschap. Wil je er niet alleen op uit, dan werken we samen met Rocky Adventure, die dagelijks diverse lange wandeltochten aanbiedt voor zowel beginners als ervaren wandelaars.

Uit & rennen
Grote delen van de zuidkust zijn ongelooflijk hardlopervriendelijk langs stranden en promenades. Als je 's ochtends uitgaat, als het tij afneemt, is de hele kustlijn vol zand - alsof gemaakt om te rennen voor alles, van beginners tot professionals. Ren of maak een powerwalk, bij zonsopgang of zonsondergang. Van de ene plaats naar de andere.

Jeepsafari
Als je de prachtige omgeving van Gran Canaria op een snellere manier wilt ervaren, kun je met ons mee op jeepsafari waarbij we door dennenbossen en vulkanische landschappen de bergen in rijden.

Paradijs voor fietsers

Gran Canaria heeft de titel wielerparadijs al lang onderschreven. Huur een fiets en je komt van plaats tot plaats, langs de kust of de bergen in. Een fiets huren is betaalbaar, verkrijgbaar in alle soorten en uitvoeringen en op alle plekken waar toeristen komen.

Angry Birds activiteitenpark

Angry Birds activiteitenpark

In Puerto Rico is er een activiteitenpark dat is geïnspireerd op het beroemde mobiele spel Angry Birds. Het park stimuleert spel en beweging met ruimtes die speciaal zijn ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen. Hier zijn onder andere voetbal-, volleybal- en basketbalvelden, een verharde parkourbaan, skelters, touwbanen en trampolines. Samen met het hele gezin rennen, klimmen, springen en glijden over de attracties van het park!

Koel waterpark
Aqualand is voor degenen die meer avontuur willen dan alleen zwemmen vanaf het strand. Hier zijn er tal van attracties voor de durfals, zon en zwemmen voor degenen die gedijen in rustiger water en een gebied dat is aangepast voor de allerkleinsten. Als je iets helemaal extra's wilt beleven, kun je van de gelegenheid gebruik maken om met zeeleeuwen te zwemmen. Hier gaat een dag snel voorbij op de waterglijbanen, leuk voor jong en oud! Aqualand ligt op de weg naar Maspalomas. Om er te komen, kunt u bus 45 nemen vanuit Playa del Inglés, San Agustín en Maspalomas of bus 70 vanuit Puerto Rico en Meloneras. Koop een kaartje bij je gids en je hoeft niet in de rij te staan ​​als je aankomt!

Tivoli voor iedereen
Het pretpark Holiday World in Maspalomas is een belevenis voor het hele gezin! Hier daag je je reisgezelschap uit voor een potje bowlen en zijn er reuzenrad, radio-auto's en alle andere kermisattracties. Daarnaast zijn er tal van restaurants en bars die van de avond een gezellige reisherinnering maken voor zowel volwassenen als kinderen.

 


Vind jouw reis