Beoordelingen van klanten over Mirador Maspalomas by Dunas

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Locatie
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

67% van de reizigers beveelt dit aan

2800 beoordelingen
Uitstekend
 
1148
Zeer goed
 
856
Goed
 
454
Minder goed
 
191
Onvoldoende
 
151

5 laatste beoordelingen

15-5-2023

door 987martinv

Verlopen hotel

Een verlopen huisjes hotel dat schreeuwt om onderhoud en modernisering. Tijden ons verblijf maar ook bij anderen bekent dat 70% Fransen dit hotel bezoeken Alles inclusief animatie is Franstalige. Huisje / kamers worden goed schoon gehouden. Maar het verf werk en de bad kamer zou modernisering geen overbodige luxe zijn Zwembaden geld helaas het zelfde verhaal. Er zijn wel lifegards maar die zijn er niet om overlast gevende gasten terug te fluiten (helaas) Restaurant is meer gespecialiseerd in opwarmen van gerechten dan in het koken er van, in tegenstelling tot wat men schrijft. Weinig variatie. Ik weet niet wie hotel sterren uitdeelt. Maar die persoon moet zich gaan schamen Dit deel van de keten zou eigen gedegradeerd moeten worden naar twee in plaats van vier sterren het is consumenten bedrog.

 
15-4-2023

door AnitaS1982 Echternach, Luxemburg

Animatie excellent

Wij zijn uiterst blij met de hele animatie team. Wij verblijven meerlaals per jaar in dit hôtel en komen telkens terug onderhanderd voor de shows die zo goed en heel professioneel zijn, onder leiding van Mitchel voor de corografie en als uitstekende danser evenals Sylvia die altijd klaar staat voor iedereen en die ook sierlijk en prachtig danst én dan mogen wij José ook niet vergeten die niet meer in ons Dunashotel voor de animatie maar wel voor de shows, waar wij in het verleden wel kennis gemaakt hebben met zijn talent om de mensen te entertainen.

 
11-4-2023

door Paul W Zeeland, Nederland

Goede prijs/ kwaliteit.

Heerlijke week gehad in Gran Canaria, mede door het buitengewoon mooie zomerse weer. Het hotel is gedateerd maar goed schoon. Aanbod van eten is er in overvloed en divers. Kortom, een goede prijs kwaliteit verhouding in dit all in hotel. Minpuntje vonden wij de afgelegen locatie tov strand, winkels enz De laatste dag werden wij om 15 u opgehaald en wij wilden nog n kop soep eten voor vertrek. Dit was alleen mogelijk als wij pp. €15 betaalden want het all in stopt per 12 u.bij het uitchecken. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt bij n all in concept. Dit laat bij ons een katerig gevoel achter, jammer. Alle mensen die om 6 uur in de ochtend vertrekken , krijgen die geld terug vanwege niet gebruikt ontbijt?

 
5-4-2023

door Remie59

Mirador

Schoon net hotel, alleen jammer dat het eten wat zeer gevarieerd was niet warm was. Het was lauw of koud! Wel het eten wat direct voor je bereid werd was heerlijk warm. En jammer was dat je in een hele grote ruimte zat te eten met allemaal TL verlichting. Er zat geen sfeer in die zaal.

 
7-3-2023

door randyk6004 Eindhoven, Nederland

Super resort, ga er niet heen voor het zwembad.

Je eigen huisje, maar dan met hotelservice. Schone, ruim opgezette huisjes met airconditioning en alle mogelijke hotelgemakken. Goed onderhouden groenvoorziening en een prima restaurant met wisselend menu. Voor klein me kinderen prima animatie, maar ook voor de wat oudere kinderen was het ‘s avonds best gezellig. Wij zijn vooral veel op pad geweest om dit prachtige eiland te beleven. Van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt. Het water zat zo vol zonnebrand, dat je er zonder zonnebrand in kon springen en er met factor 80 weer uit kwam 🤢 Gelukkig kwamen we daar niet voor.