Beoordelingen van klanten over Mirador Maspalomas by Dunas

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Locatie
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

67% van de reizigers beveelt dit aan

3352 beoordelingen
Uitstekend
 
1443
Zeer goed
 
977
Goed
 
531
Minder goed
 
222
Onvoldoende
 
180

5 laatste beoordelingen

22-1-2024

door fransjansenjr

frans Jansen

gelet op de prijs kwaliteit verhouding is dit een zeer goed hotel. Ik heb natuurlijk in betere gezeten, bijvoorbeeld hotel costa miljonaris, maar dan betaal je ook wel het drie dubbele. Dus Mirador is een goed hotel, en ik kom er snel nog zeker terug. !!!

 
18-1-2024

door 709kjh

Fijne plek

Heb hier een hele fijne tijd gehad. Het personeel maakte het nog fijner door hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. De kamer was heel ruim en de bedden sliepen heerlijk! Het buffet had heel veel keus en er was voor ieder wat wils. Mijn uitzicht was prachtig en heb regelmatig genoten op het balkon.

 
11-12-2023

door Casper L

Top ervaring

Fijne ervaring met dit hotel. Van alle gemakken voorzien. Animatie team doet het super leuk met de kinderen. En over het algemeen zijn de shows 's avonds van goede kwaliteit. Eten was dikke prima en de omloop aan de bar ging ook snel genoeg. Voor mij zeker weer iets om terug te gaan.

 
9-12-2023

door Michel S

Amazing Holliday

2 weken geweest all inclusive.. De shows waren echt leuk. Voor de kids top. A big shout out to Jose and Veronica. Zeker een aanrader .. mini club club echt goed . Zoals eerder vermeld de mensen zijn vriendelijk . Wij hebben genoten en komen volgend jaar terug .

 
6-12-2023

door Tony D Luxemburg Stad, Luxemburg

Kom naar Mirador en geniet van de zon.

Degelijk hotel met goede bediening, grote keuze aan eten. Verzorgde kamers, iedere dag netjes gepoetst. Bij het melden van een probleem word men snel en goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis strandbus. Op loopafstand is er een winkelcentrum. De zee ligt op +/- 3,5 km maar de taxis zijn nog altijd betaaldbaar en het verschil in hotelprijs t.o.v. de strandhotels s niet te versmaden.