Familiekamer met vier standard bedden

Familiekamer met balkon en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Opbergruimte tegen betaling. Minibar tegen betaling. Waterkoker en Nespesso koffiezetapparaat - op aanvraag en tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 35-40 vierkante meter.
Aantal personen: 4-5 personen, waaronder 1 kind.

Junior suite

Junior Suite met balkon. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Kussenmenu. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar - gevuld met drankjes bij aankomst, bijvullen tegen betaling. Nespresso koffiemachine - capsules inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 37 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Superior kamer

Superior kamer met balkon en zeezicht. Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Mogelijkheid van extra eenpersoonsbed of slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Waterkoker en Nespesso koffiezetapparaat - op aanvraag en tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. 7 keer/week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25-28 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamers met balkon. Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor een extra eenpersoonsbed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. 7 keer/week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 25-28 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.