Yoga

Ulrika Friberg

Welkom bij een week met extra yoga op het programma. Alle trainingen zijn gratis en bij de prijs van de reis inbegrepen. We beoefenen zachte Hathaflow in de ochtend en yin yoga in de middag. Onze gastinstructeur Ulrika Friberg van Studio Yogaheart in Göteborg heeft meer dan 15 jaar ervaring en een week yoga zal je welzijn verhogen, je nieuwe kracht en energie geven. Meekomen!

We bieden twee yogasessies per dag aan. De ochtendyoga is een zachte hathaflow, wat betekent dat het niveau wordt aangepast zodat iedereen mee kan doen. De avondles is yin yoga, die ook aangepast is zodat iedereen mee kan doen.


Lesbeschrijving

Zachte hatha flow - Hier oefen je zachte, fysieke houdingen in combinatie met klassieke yoga-ademhaling. Een heerlijk begin van de dag. Creëert nieuwe stromen, blije energie, kracht en flexibiliteit.

Yin Yoga - Rustige, diepe en heilzame yoga met een focus op het bindweefsel van het lichaam. Je wordt begeleid in het tot rust brengen van de lichaamsspieren zodat het bindweefsel op een zachte manier getraind en opgerekt kan worden. Iedereen doet mee, zowel beginners als de meest ervaren.


Programma

Elke sessie duurt ongeveer 55 minuten. Alle yogasessies worden aangeboden naast de gewone sport- en activiteitenprogramma's in het hotel.
Ulrika Friberg biedt doordeweeks ook privélessen aan (ter plaatse te boeken).


Wie kan deelnemen?    

Iedereen kan meedoen! Onze sporthotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, iets nieuws probeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Ulrika Friberg.
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur 

Over Ulrika Friberg en Studio Yogaheart

Ulrika heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van groepstrainingen, het geven van grotere en kleinere yogalessen. In de afgelopen 20 jaar heeft ze tijd gehad om verschillende yogastijlen/tradities te bestuderen en te beoefenen.

Door de jaren heen heeft Ulrika bij verschillende studio's, groter en kleiner, lesgegeven en begin 2016 is ze haar eigen bedrijf Yogaheart gestart. Ulrika beschrijft een grote dankbaarheid voor de mogelijkheid om yoga, gemeenschap, conversatie en vreugde te delen met lieve medemensen. In de zomer van 2017 zijn de deuren geopend van de eigen yogastudio in Göteborg, Studio Yogaheart.

 

Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas