Crossfit voor het hele gezin

Peter Pansar Blaha

Grijp de kans om crossfit te trainen met Peter "Pansar" Blaha in het Playitas-resort. Het hotel biedt training in al zijn vormen voor jong en oud, en met supersterke pit Peter "Pansar" Blaha wordt de week de beste van het jaar.

Peter "Pansar" Blaha biedt op crossfit geïnspireerde sessies voor het hele gezin! Voor het Zweedse volk is Peter vooral bekend van een populaire familieshow op televisie als een enthousiaste gladiator. Met Peter Blaha bieden we Crossfit-geïnspireerde fitnesslessen met verschillende workouts aangepast zodat zowel volwassenen als kinderen kunnen deelnemen. Tijdens de sessies ga je zowel in duo's als individueel aan de slag met functionele oefeningen en loop je leuke workouts. De week wordt afgesloten met een leuke workshop waar iedereen aan mee kan doen.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Aan de Pieterspas kan iedereen meedoen, ongeacht leeftijd. Er moet een voogd aanwezig zijn als het kind niet zelfstandig kan deelnemen of jonger is dan 7 jaar. 


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week:

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotels:

1-7 juli 2024 - Sivota Retreat - powered by Playitas

25 okt - 1 nov 2024 Playitas Resort 

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Peter Blaha.
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Sivota Retreat

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Peter "Pansar" Blaha

Peter "Pansar" Blaha

Vrolijke jongen uit Stockholm, oorspronkelijk uit Tsjechië, die nu in Linköping woont met zijn vrouw en 2 kinderen. Houdt ervan om te trainen en zijn lichaam te pushen om een ​​sterkere en betere Crossfit-atleet te worden. Het best bekend voor gek spelen op tv en is vrij de winnaar. Doet al 24 jaar aan krachttraining, speelt 20 jaar rugby maar traint en doet nu al 5 jaar aan Crossfit. Is ondernemer en runt onder andere Crossfit Highway in Linköping, Barnens Hinderbana en ProFitness Camps.

Over de hotels

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort