Trainingsweek

Mirah Damkjear

Welkom bij een trainingsweek vol plezier, gemeenschap en zonneschijn! Je kunt een mix verwachten van functionele training, traditionele krachttraining en cardiotraining. Gastinstructeur Mirah belooft doordachte workouts met een focus op meer lichaamsbeheersing, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht.


Lesbeschrijving

WOD "Workout Of the Day" is een typische indeling in crossfit waarbij de verrassing van het niet weten wat je kunt verwachten de helft van het plezier is. Wat je wel kunt verwachten is een workout met een mix van kracht, souplesse en soms een beetje behendigheid.

Uithoudingsvermogen is speciaal voor degenen die hun hartslag omhoog willen krijgen en met eenvoudige oefeningen willen werken. Minder technische oefeningen, meer herhalingen en een hoge intensiteit gedurende de hele les.

HIIT staat voor "high intensity interval training" en vindt plaats op hoge snelheid in korte intervallen, waarbij je de kans krijgt om jezelf tot het uiterste te drijven.

Core & abs lessen zijn er voor wie zijn core wil versterken - dat wil zeggen zijn diepe buikspieren, heup- en rugspieren. Een sterke core draagt bij aan een betere houding.

Bovenlichaam focust op het versterken van het bovenlichaam, voornamelijk vanaf de taille naar boven. De workouts variëren van sessie tot sessie, waarbij elke sessie een specifieke focus heeft op een van de belangrijkste spiergroepen van het bovenlichaam.

Onderlichaam is gericht op het versterken van het onderlichaam, voornamelijk vanaf de taille naar beneden. De workouts variëren van sessie tot sessie, waarbij elke sessie een specifieke focus heeft op een van de belangrijkste spiergroepen van het onderlichaam.

Booty focust op het trainen van de been- en bilspieren en voer de oefeningen technisch correct uit, waarbij de bilspieren zoveel mogelijk worden geactiveerd. De trainingsvorm bestaat voornamelijk uit een krachtsessie met gemiddelde tot hoge belasting.

Fitnesstraining bestaat voornamelijk uit lichaamsgewichtoefeningen. Je krijgt je hartslag zeker omhoog tijdens deze sessie.

Kettlebell is een full body workout voor degenen die graag met kettlebells trainen of hun techniek met kettlebells willen verbeteren. 

Mobility voor degenen die flexibeler willen worden en hun mobiliteit bij andere trainingen willen verbeteren. De nadruk ligt op stretchen, balans, ademhaling en het vergroten van je lichaamsbewustzijn.

Bij meditatie gaat het erom de geest tot rust te laten komen. Meditatie werkt ontspannend en kalmeert het zenuwstelsel. De focus ligt op in het moment zijn en focussen op de ademhaling.

Stretch & Relax is geïnspireerd door Yoga en Mindfulness, waarbij je je richt op het rekken van de belangrijkste spiergroepen, terwijl je je concentreert op de ademhaling en daardoor innerlijke rust ervaart.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Als je het leuk vindt om met anderen te sporten, nieuwe plaatsen te ontdekken, van zon, warmte & nieuwe mensen te ontmoeten - doe dan mee!

Leeftijdsgrens 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastoptredens. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, boek dan gewoon je reis naar het hotel zoals gewoonlijk. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle sessies met de gastinstructeur zijn inbegrepen als je tijdens de week een reis naar het hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:  

1 november 2023, Aqua Vista - powered by Playitas​​​​​​

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Mirah Damkjær.
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Mirah Damkjær

Mirah Damkjær is 26 jaar oud. "Ik ben een enthousiaste, avontuurlijke vrouw die gepassioneerd is over het communiceren en inspireren van anderen om een gezonde levensstijl te leiden, wat betekent: mentaal welzijn, lichaamsbeweging en een gezonde benadering van voeding. Ik heb de afgelopen 7 jaar in de fitnessbranche gewerkt als assistent-manager, instructeur en personal trainer. Ik ben zelfstandig ondernemer en heb 3 e-books gepubliceerd en deel online inspiratie. Hier heb ik een grotere stem om met meer mensen te kunnen communiceren en een sociale cohesie te creëren, zowel fysiek als online. Dit doe ik door het organiseren van en deelnemen aan grote evenementen in samenwerking met Hummel Training, Arca, Barebells en Nocco."

Volg Mirah op Instagram: @mirahdamkjaer


Over het hotel


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas