Trainen voor het hele lichaam met PT Marita Storvoll

Doe mee met een inspirerende en motiverende trainingsweek met Marita Storvoll. Probeer nieuwe workouts en daag jezelf uit!

Marita is een ervaren trainer en zal de training zo aanpassen dat iedereen mee kan doen. Het zal alles zijn van kracht, conditie, beweging, ontspanning en coördinatie. Haar doel is om je te laten denken dat sporten leuk is en niet alleen maar moeilijk. Ook vindt ze het belangrijk dat je kennis opdoet over waarom we zo trainen, welke spieren we gebruiken en dat je de oefeningen goed doet. Hierdoor ga je sneller vooruit en voorkom je blessures. Je zult zeker nieuwe en opwindende manieren ontdekken om te oefenen die je mee naar huis kunt nemen voor het dagelijks leven.


Klas beschrijvingen

Ontspanning/Yoga: Marita geeft een mix van bewegingstraining, ontspanning en reguliere yoga. Dit is zodat de gewone mensen kunnen deelnemen aan de klas en ervan kunnen profiteren.

Interval/Jog: Hier strikken we onze sportschoenen en verkennen we de omgeving. Of het nu gaat om leuke intervallen, of gewoon lekker joggen.

Bootcamp/HIIT: Hierbij gaan we verschillende intervalvormen gebruiken in combinatie met krachtoefeningen, meestal lichaamsgewicht. Het doel is om de conditie te verbeteren en het hart te versterken.

WOD van vandaag: Functionele training, of "crossfit", waar de meeste mensen misschien wel eens van hebben gehoord. Deze les zal enorm variëren, van olympische liften tot een vaste WOD/workout die we samen doornemen, als duo of solo.

Watergym: Hier gaan we ons vermaken in het zwembad! Hetzij in de vorm van dans, maar ook onbekende oefeningen in intervalvormen die het lichaam in het water uitdagen.


Het schema van deze week  

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum van de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur zijn inbegrepen. Boek gewoon uw reis bij ons naar het hotel voor de betreffende week en doe mee met de training.

Datum en hotel:

28 mei - 4 juni 2023 Levante - powered by Playitas

Vertrekplaatsen: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen deze week met gastinstructeur Marita Storvoll
  • Topklasse hotel en trainingsfaciliteit

Boek Levante – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Marita Storvoll

Marita Storvoll

Marita heeft altijd van lichaamsbeweging gehouden, en van alle vormen van lichaamsbeweging. Haar mantra is hoe gevarieerder je traint, hoe meer progressie je boekt in de verschillende trainingsvormen en hoe minder blessures. Marita werkt sinds 2015 als Personal Trainer en diëtist. Ze heeft in de loop der jaren een aantal cursussen gevolgd in verschillende soorten trainingen, alles van Gewichtheffen, kettlebell, sling, yoga, gymnastiek etc. Dit gebruikt ze allemaal als ze lesgeeft. Haar belangrijkste taak is nu moeder zijn van haar 2 meisjes. Door een druk dagelijks leven heeft ze manieren geleerd om te oefenen die minder tijd kosten, maar net zo effectief zijn! Ze runt meestal haar eigen bedrijf. Waar ze onder andere Bootcamps, Trainingen tijdens en na de zwangerschap, PT lessen, online opdrachtgevers en online lessen voor Aktimed bedrijfsgezondheidszorg geeft.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas