Ontdek yoga met Cecilie Samrita Aune

Kom yoga en de voordelen ervan ontdekken met Cecilie Samrita Aune in ons mooie sporthotel La Pared - Powered by Playitas op Fuerteventura. Cecilie is een bekwame en toegewijde yogalerares, mysticus en spiritueel leider. Als je nog niet eerder yoga hebt geprobeerd, kun je erop vertrouwen dat je een goede start zult maken met Cecilie en of je nu een beginner bent of al veel aan yoga hebt gedaan, je zult een heerlijke week hebben.


Lesbeschrijving

Hatha Yoga is een klassieke yogavorm die voor iedereen geschikt is. "Ha" betekent zon/vuur en "tha" betekent maan, verwijzend naar onze mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Wanneer je Hatha Yoga beoefent zul je het mannelijke en vrouwelijke in jezelf ervaren en in balans brengen; fysieke kracht, vertrouwen, uithoudingsvermogen, moed, vastberadenheid, focus en kracht (mannelijk) en flexibiliteit, zachtheid, liefde, luisteren, meditatief, intuïtief, vertrouwen en toewijding (vrouwelijk). Je wordt begeleid door staande, zittende en liggende houdingen en de les eindigt met een fijne ontspanning. 

Kundalini Yoga is een transformatieve, effectieve, holistische en complete vorm van yoga die vaak "de yoga van bewustzijn" wordt genoemd. Naast fysieke oefeningen ligt de focus op het vergroten van bewustzijn en aanwezigheid in onszelf en in interactie met de wereld om ons heen, het activeren van de levensenergie en onze innerlijke kracht die ons kunnen helpen ons potentieel te bereiken en mentale en zelfbeperkende blokkades te doorbreken. Kundalin yoga staat bekend om zijn dynamische yogahoudingen, verschillende ademhalingstechnieken, geluidstrillingen, mantra's en meditaties.

Yin Yoga is een rustige les met de nadruk op ademhaling, mindfulness en aanwezigheid. Elke houding wordt enkele minuten aangehouden en heeft invloed op het bindweefsel en de ligamenten, energiebanen en interne organen van het lichaam. Spieren krijgen de tijd om te ontspannen, waardoor spanningen en blokkades in het lichaam vrijkomen en de energie vrijer kan stromen. Naast het loslaten van fysieke spanning kun je ook een vermindering van mentale en emotionele stress, innerlijke rust en een diepere verbinding met jezelf ervaren. De les is geschikt voor iedereen.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan meedoen! Onze sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve vakantie en levensstijl houdt. Reis je alleen? Bij ons ben je nooit alleen. Of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin, in een sporthotel is het altijd gemakkelijk om sportmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie en trainingsweek waarin je deelneemt aan wat je leuk vindt, nieuwe dingen probeert wanneer je maar wilt of het gewoon een dagje rustig aan doet. 


Hoe boek ik en wat kost het? 

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de betreffende week in het betreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

3 november 2023, La Pared - powered by Playitas.

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:                   

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Cecilie
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek La Pared – powered by Playitas  

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune is yogalerares, mystica en spiritueel leider. Ze begon haar yogareis op zestienjarige leeftijd in 1989. Op zoek naar een diepere verbinding met de ziel en de bron, verdiepte ze zich in meditatietechnieken, oosterse filosofie, spiritualiteit, energie, energiekanalen, chakra's en de verbinding tussen geest, emotie en lichaam.

Cecilie is sinds 2004 een toegewijde yogalerares en zielsbegeleider en ze is gecertificeerd in Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga en Zwangerschapsyoga. Ze is ook opgeleid in Klassieke Massage, Kinesiologie, NLP Coaching/Therapie, Enneagram Therapie, Esoterische Coaching, Psychologische Hulpmiddelen, De Innerlijke Man en Healing.

Website: www.cecilieaune.com - Instagram: ceciliesamrita_aune - Facebook: Cecilie Samrita Aune


Over het hotel

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas