Move your body
Billy Magg

Move your body met Billy Magg

Welkom bij een week vol vreugde en energie!

Klinkt dat niet heerlijk? Kom naar Aqua Vista & Playitas Resort en geniet van zon, zwemmen en lichaamsbeweging die uw batterijen en levenskwaliteit zullen opladen. Les Mills Nordic Trainer Billy Magg is doordeweeks te gast en biedt training en bewegingsplezier voor iedereen. Samen gaan we alles trainen van fitness tot dans en kracht.


Klas beschrijving

LES MILLS SH'BAM is de les voor degenen die willen dansen, zweten en zich los willen laten op geweldige muziek en simpele passen. Geschikt voor iedereen ongeacht opleidingsachtergrond. (45 minuten)

LES MILLS BODYATTACK is sportief en vol energie. Door snelle dynamische bewegingen wordt onze conditie en uithoudingsvermogen op stuwende muziek uitgeoefend. Geschikt voor iedereen ongeacht opleidingsachtergrond. (55 minuten)

LES MILLS BODYJAM zijn danslessen zonder grenzen! In de loop van de les bouwen we stapcombinaties om aan het einde een volledige choreografie te dansen. Geschikt voor degenen die al eerder groepslessen hebben gevolgd. (55 minuten)

Tijdens LES MILLS CORE ervaar je kracht voor je hele core. Met behulp van elastiekjes en/of gewichten werken we door middel van grote spiergroepen die onze kern versterken tijdens een effectieve les. Geschikt voor iedereen, ongeacht trainingsachtergrond. (45 minuten)

De KRACHT/FITNESS is eenvoudige kracht- en conditietraining die bij iedereen past! Met behulp van lichaamsgewicht en selecteerbare gewichten werken we in een intervalformaat om grotere spiergroepen en het hart effectief te trainen. Geschikt voor iedereen ongeacht opleidingsachtergrond. (45 minuten)


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel: 

10 november 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

19 januari 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Billy Magg.
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op[email protected]

 


Over de instructeur


 

Sarah Krarup

Billy Magg

Mijn naam is Billy Magg en ik woon in Stockholm, Zweden. Ik werk al ruim 8 jaar met groepstrainingen en vind het heerlijk om samen met een groep mensen één te zijn met muziek en beweging. Ik werk als mastertrainer voor Les Mills Nordic en train nieuwe en bestaande instructeurs en ben aanwezig op verschillende congressen en evenementen.

Na een les bij mij kan ik je garanderen dat je bezweet met een lach op je gezicht de deur uit gaat. Dus doe mee en ervaar de vreugde, u zult er geen spijt van krijgen!

 


Over het hotel


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas