Motivatie en trainingsboost - Beweeg goed, voel je goed!

Welkom bij een heerlijke trainingsweek vol plezier, energie en teamwork. De training zal een mix zijn van verschillende trainingen waarbij we ons richten op bewegingsbegrip en bewegingsvreugde.

De trainingen zijn geschikt voor iedereen, zowel goed getraind als beginners.


Lesbeschrijving

Kettlebell workout is een sessie met 100% pure kettlebell oefeningen. We lopen een mix van kracht, techniek en uithoudingsvermogen om tot een optimale combinatie te komen!

WOD "workout of the day"  is een uitdagende, afwisselende en leuke trainingsles waarbij we zowel kracht als conditie trainen. We werken zowel individueel als in tweetallen. In de les zitten oefeningen met bijvoorbeeld barbells, kettlebells en hardlopen.

Abs n Ass is een les waarbij we ons richten op de spieren in de buik, benen en dijen. We werken met verschillende functionele oefeningen die deze gebieden versterken. Met een sterkere core musculatuur kun je harder trainen en verklein je de kans op toekomstige blessures. Een sterke kernspiercultuur geeft je ook een betere houding en lichaamscontrole.

Tabata is een trainingsles met hoge intensiteit die uw conditie en kracht verbetert. Tabata wordt de intervalvorm genoemd waarbij elk interval 4 minuten lang is. Je werkt actief met een oefening gedurende 20 seconden en rust daarna 10 seconden. Je herhaalt dit acht keer en hebt dan het 1e Tabata-interval uitgevoerd. De sessie bevat verschillende Tabata-intervallen met verschillende soorten oefeningen.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Allis Gustavsson
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek La Pared  - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Over Allis Gustafsson

Allis Gustafsson is gedragswetenschapper van opleiding en heeft grote belangstelling voor de interne en externe gezondheid van mensen. Allis werkt dagelijks met jongeren en hun geestelijke gezondheid.

Eerder werkte Allis bij Apollo's hotels op Gran Canaria en Kreta. De training tijdens de week zal gericht zijn op beweging en het plezier van trainen.

Over het hotel


La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas