JAM, SH’BAM & COMBAT WEEK

Claudia de la Mau

Claudia de la Mau is een Les Mills Master Trainer, wat betekent dat ze een ongekende energie in de groepsfitnesswereld brengt. Hier word je één met de muziek en doe je mee met de allerbeste Les Mills releases. Wanneer Claudia het podium betreedt in onze sporthotels, is het onmogelijk om niet meegesleept te worden door de muziek.


Lesbeschrijving

LES MILLS BODYJAM is de dansles waarbij we de muziek, de dans en onszelf leren kennen. We bouwen de combinaties op naarmate de les vordert en dansen reeksen choreografieën op geweldige muziek. (45min)

LES MILLS SH'BAM waar we dansen, zweten, lachen en spelen! SH'BAM is een eenvoudige dansles, met één choreografie per nummer en verschillende genres. Je hoeft niet eerder gedanst te hebben, je hoeft zelfs geen greintje ritme in je lichaam te hebben. We hebben gewoon een leuke tijd! (45min)

LES MILLS BODYCOMBAT is een op de vechtsport geïnspireerde workout, waarbij we stoten en trappen in de lucht. Combinaties op muziek die je conditie en uithoudingsvermogen op de proef stellen. Geschikt voor diegenen die kunnen genieten van wrede, uitdagende trainingen en die zich graag een beetje bad-ass voelen, (45/55min).

LES MILLS BODYBALANCE is geïnspireerd op yoga, tai chi en pilates. Hier werken we met lichaam en geest, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht, maar met weinig impact. Iedereen kan meedoen. (30, 45 of 55 minuten)

STRENGTH - is een eenvoudige kracht- en conditietraining die geschikt is voor iedereen. Met behulp van lichaamsgewicht en verschillende gewichten werken we in een intervalvorm om de belangrijkste spiergroepen en het hart effectief te trainen. Geschikt voor iedereen, ongeacht trainingsachtergrond (30min).

STRETCH - stretch je uit met leuke, eenvoudige stretchsessies, waarbij je je lichaam rekt en werkt aan je flexibiliteit. Geschikt voor iedereen, ongeacht trainingsachtergrond (30min).

HIIT - 30 minuten is alles wat je nodig hebt! Intervallen in combinaties van cardio en stretching. Sommige sessies richten zich op specifieke spiergroepen, terwijl andere sessies het hele lichaam trainen. Alle bewegingen kunnen worden aangepast aan je niveau en snelheid, dus iedereen kan meedoen. (30 min)


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastinstructeur. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je een reis boekt naar het desbetreffende hotel voor de week.

Data en hotels:

17-24 sep 2024, Playitas Resort

Vertrek vanuit: Amsterdam

Inclusief:

  • Alle trainingen tijdens de week met de gastinstructeur
  • Training volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Playitas Resort

Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Jonna Liljeroth

Claudia de la Mau is een Les Mills Master Trainer & Presenter. Ze is nu al 11 jaar actief in de groepsfitness en coacht duizenden mensen tijdens energieke, intensieve lessen zoals BodyCombat, BodyJam en Sh'Bam, maar ook rustige en ontspannende lessen zoals Body Balance.
Haar favoriete bezigheid is om mensen gelukkig te maken door middel van muziek en beweging, en we beloven je dat je dat zult zien als je deelneemt aan haar lessen.
Dans is haar absolute expertise en iets waar ze haar hele leven aan heeft gewijd. Als Claudia, met al haar ervaring als een van 's werelds beste groepsfitnessinstructeurs, het podium betreedt in onze sporthotels - beloven we dat de energie in het hotel verandert in iets ongekends.

 

 

 


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort