HIIT Week

Wissam & Renate

Ga met ons mee in de zon en warmte en train samen met Wissam en Renate! Welkom bij een pittige trainingsweek in een heerlijk klimaat en met topklasse trainingsfaciliteiten! Bereid je voor op een week vol zon, zweet en gelach!


Les omschrijvingen

WOD betekent workout van de dag en is een full body workout waarbij we ons eigen lichaamsgewicht en vrije gewichten gebruiken.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is een korte maar effectieve workout. Gedurende 45 seconden geven we alles wat we hebben, rusten 15 seconden en gebruiken 8 verschillende oefeningen die we in drie rondes doen.

BBB is een sessie waarbij we ons richten op het onderlichaam in een circulair of AMRAP (zoveel mogelijk rondes) format.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de week van het programma in het desbetreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.

* Voor sommige sessies met de huidige gastinstructeur in Playitas Resort kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, volgens het reguliere programma van Playitas.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het betreffende hotel.

Datum & hotel: 20-27 aug 2024, Playitas Resort

Vertrek vanuit: Amsterdam

Inbegrepen:

  • Alle trainingen tijdens de week met de gastinstructeurs
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel

Boek Playitas Resort

 


Over de instructeurs


 

Wissam

Wissam traint al van jongs af aan en heeft sinds 5 jaar zijn eigen sportschool in Assendelft.

Renate

Ongeveer 5 jaar geleden veranderde Renate haar levensstijl en begon ze met HIIT-training gevolgd door hardlopen. Nu heeft ze 9 keer meegedaan aan HYROX, waaronder twee wereldkampioenschappen, en twee marathons gelopen. Sporten is hun passie en ze houden ervan om lichaamsbeweging voor iedereen toegankelijk te maken. Hun dag is compleet als ze iemand vooruitgang zien boeken en plezier zien hebben tijdens hun trainingen!

 


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort