Guaranteed energy

Line Nygaard

Line werkt fulltime met bootcamps en personal training en staat bekend om haar energieke persoonlijkheid en haar vermogen om iedereen erbij te betrekken. De focus van Line's lessen ligt altijd op een geweldige ervaring voor alle deelnemers. En je krijgt gegarandeerd zweet op je voorhoofd en een glimlach op je gezicht!


Over de week

De week wordt leuk, zwaar, positief en vol energie. Deelnemers kunnen een training verwachten met een focus op training voor het hele lichaam. In de lessen van Line is er de mogelijkheid voor zowel krachttraining als circuittraining. De fietslessen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Je wordt tijdens alle lessen begeleid, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet mee kunt doen. 

Lesbeschrijvingen

AMRAP is gericht op functionele oefeningen met elementen uit crossfit. Echter zonder technisch tillen, want deze les is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gebruik gemaakt van slam balls, kettle bells, box jumps etc. AMRAP staat voor "zoveel mogelijk rondes". Hier rennen de deelnemers op hun eigen tempo.

Circuittraining bestaat uit 8-10 oefeningen die 40 seconden worden uitgevoerd, gevolgd door 20 seconden rust. Alle niveaus kunnen meedoen.

Fietsen met heerlijke bassen en lekkere beats. De energie is altijd hoog en de stemming is geweldig. Iedereen kan meedoen. Kom 10 minuten voor aanvang als je nieuw bent.


Programma

De gastinstructeur geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.  


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel. 


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de betreffende week in het hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens die week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel: 

22 oktober 2023, Levante – powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:        

  • Alle sessies met de gastleraar  
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel  
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Levante - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Line Nygaard

Line Nygaard

Line is 41 jaar oud en woont in Noord-Jutland, Denemarken. Ze is eerder naar Levante - powered by Playitas geweest en was gastinstructeur, en bezocht Sivota en Fuerteventura voor hetzelfde doel. Line heeft 17 jaar in de gezondheidszorg gewerkt, onder andere in een ambulance. Maar sinds 1,5 jaar werkt ze als zelfstandige in de fitnessbranche en ze geniet er nu van om van haar hobby haar brood te verdienen! Line houdt ervan om een glimlach en veel energie te verspreiden en ze zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en verzorgd voelt tijdens haar lessen. Kom en doe mee aan een van Line's lessen! Gegarandeerd een goede sfeer en lekkere muziek!

 

Over het hotel


Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas