Functioneel & slim trainen met Siri Linn Opsahl

Onze gasttrainer Siri Linn geeft je deze week functionele en slimme trainingen. Daarnaast zullen er een paar iets zwaardere uren zijn met veel energie. Iedereen kan deelnemen aan de lessen omdat deze worden aangepast aan hun niveau en startpunt. Wees gewoon blij!


Lesbeschrijving

HIIT is een intervalklasse met hoge intensiteit. Korte effectieve duur- en krachttraining.
Tijdens basistraining ervaar je een eenvoudige en leuke les met functionele bewegingen. Werkt in een rustig tempo en richt zich op mobiliteit, stabiliteit en balans.
Een motiverende les met een focus op eenvoudige fitness en krachttraining tijdens StramOpp. We trainen het hele lichaam en je regelt zelf de intensiteit en het tempo.
Een zweterige en heerlijke workout voor het hele lichaam tijdens de bootcamp, gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht en externe belasting. De les is zo ingedeeld dat je zelf het tempo en de intensiteit bepaalt. Hier werken we in teams
Door middel van dynamische bewegingen strekken we het lichaam en verbeteren we de mobiliteit tijdens Mobiliteitstraining
Tijdens buik en rug ervaar je korte effectieve sessie waarin we ons concentreren op core training, en het zal goed branden in de buikspieren


Programma

De gastinstructeur verzorgt 2-3 uur dagelijkse troepentraining, exclusief aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na binnenkomst gepresenteerd. Let op! Voor sommige passen bij Playitas Resort kan een toeslag gelden.


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, zult u zich nooit alleen voelen. In onze sporthotels is het altijd gemakkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Je kunt deelnemen aan sessies ongeacht eerdere ervaring, de instructeurs helpen je aan te passen zodat iedereen ongeacht niveau kan deelnemen. Leeftijdsgrens vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Je kunt alle sessies bijwonen met de gastdocent. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de actuele datum van de trainingsweek. 

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Vertreklocatie: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Datum en hotel:

Dit is inbegrepen:

  • Alle groepstrainingen met Siri
  • Topklasse hotels en trainingsfaciliteiten

Boek Sivota - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn is een ervaren en deskundige groepsinstructeur, met haar aanstekelijke geest en energieke karakter verspreidt ze al meer dan 20 jaar het plezier van lichaamsbeweging door middel van een verscheidenheid aan lessen en sessies. Siri Linn heeft het unieke vermogen om goede trainingservaringen te creëren, waarbij iedereen zich betrokken en gemotiveerd voelt. Ook is ze de grondlegger van het trainingsconcept BasisBall en heeft ze een extra hart voor functioneel trainen, brengt ze graag alle soorten trainingen over en heeft ze training en ervaring van de meeste groepslessen.

Volg Siri op Instagram @sirilinnopsahl 


Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas