Sterk lichaam en rustige geest

Inger hecht veel waarde aan kwaliteit en techniek in de training en zal hier in haar lessen veel nadruk op leggen. Tijdens deze week leer je veel over trainen en krijg je persoonlijke tips en adviezen om je techniek in de oefeningen te verbeteren. Inger is een ervaren coach en heeft een achtergrond in triatlon.

Lesbeschrijving:

Krachttraining met apparatuur zoals halters/dumbbells of minibanden. In deze sessie gebruiken we weerstand zoals losse gewichten, barbells of bijvoorbeeld elastiekjes. Hier bouwen we kracht op en richten we ons op een goede techniek in alle oefeningen. Tijdens deze training maak je misschien spieren wakker waarvan je niet wist dat je ze had!

HIIT is een intervaltraining met hoge intensiteit, hier werken we met korte intervallen met hoge intensiteit. Hier kunnen we afwisselen met elementen van zowel kracht als conditie, maar de hartslag moet hoog zijn en daarna komt een goed gevoel! Deze sessie werkt goed voor iedereen om aan deel te nemen, aangezien het altijd mogelijk is om de oefeningen indien nodig te vereenvoudigen.

Klassieke circuittraining met of zonder apparatuur.

Tabata is een soort intervaltraining waarbij we 20 seconden werken en 20 seconden rusten. Hoge hartslag en zeer effectieve en leuke training!

Tijdens de kern lessen versterken we de hele romp, buik en rug.

Een uur flow en kracht voor het hele lichaam tijdens SomaMove. De les mag dynamische krachttraining genoemd worden omdat lengte, mobiliteit en kracht echt uitgedaagd worden.

Verhoogde mobiliteit is het doel van deze les.


Het programma van deze week

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan meedoen aan de verschillende lessen, ongeacht eerdere ervaring. Je moet echter minimaal 15 jaar oud zijn.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 


Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur zijn inbegrepen. Boek gewoon uw reis bij ons naar het hotel voor de betreffende week en doe mee met de training.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertreklocatie: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen deze week met gastinstructeur Inger
  • Eersteklas trainingsfaciliteiten en hotels

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Boek Levante – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur


 

Inger Erik Ravndal

Inger Eik Ravndal

Inger is personal trainer en heeft een diverse trainingsachtergrond met een groot hart voor kracht- en lichaamsgewichttraining met korte en effectieve sessies. Ze heeft ervaring met outdoor bootcamps in groepsverband, meer dan 1.300 digitale live trainingsuren op het trainingsportaal Naardic, sportreizen met IFORM, basistrainer bij Wangung en groepstrainingen voor senioren.

Ze heeft de Mallorca Ironman 70.3 voltooid, is een gediplomeerde pt en SomaMove instructeur naast Kettlebell level 1 en 2 trainers uit Australië.

Inger is een betrokken, gastvrije en positieve trainingspartner. Ze geeft om kwaliteit en techniek in de sessies en ze traint mensen graag op een manier waardoor ze gaandeweg leren en oude trainingspatronen durven los te laten. Ze houdt van zon en warme dagen, geeft om dagelijkse beweging en volksgezondheid, goede koffie en pure chocolade.

Over de hotels

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas