Dans en volle kracht met Nina Therese

Nina Therese is een uitbundige trainer die ervoor zorgt dat je net dat beetje extra aan je training geeft! Ze houdt van dansen en Zumba en met haar achtergrond als personal trainer krijg je een veilige en goede ervaring bij al haar trainingen.


Lesbeschrijving

 De les Zumba/Zumbadance biedt alles van salsa en merengue tot reggaeton, pop en soca. Elk pakkend nummer heeft zijn eigen choreografie. Een echte feelgood les waarbij je even vergeet dat je aan het sporten bent. Sloot de training, doe mee aan het feest!

Core® richt zich 30 minuten op kernversterkende oefeningen; buik en rug.

Conditietraining tijdens (dans)aerobics waarbij we blok voor blok bouwen tot een samenhangende combinatie. Zweetfeest, hoge hartslag en volle snelheid!

PulsSterk zijn intervalles met een combinatie van cardio en kracht. De oefeningen kunnen aangepast worden naargelang het niveau. Dit is dus een les die bij iedereen past!

Les Mills TONE ® is een les waarin je zowel cardio als kracht traint. De les is opgedeeld in een conditioneringsgedeelte en een krachtgedeelte. Concentreer u op de kern in alle oefeningen. We gebruiken lichaamsgewicht, halterschijven en andere hulpmiddelen in het groeiende gedeelte.

WOD is de les voor degenen die een effectieve training willen. De lessen in de WOD-box zijn gevarieerd, zowel qua opzet als qua inhoud, maar hebben altijd als gemene deler functionele training. Crossfit is een effectieve vorm van trainen, waarbij meerdere vaardigheden in één sessie worden uitgedaagd. De sessies zijn kort maar intens en zijn gebaseerd op de drie hoofdelementen kracht, conditie en lichaamscontrole. De oefeningen worden aangepast aan het niveau en de vaardigheden van het individu.

Een op interval gebaseerde les genaamd StepStrong waarbij we cardio op de stepbox combineren met basiskrachtoefeningen voor het hele lichaam met stangen en halterschijven. Elk ander nummer op trappen en op de vloer met gewichten.


Programma

De gastinstructeur verzorgt 2-3 uur dagelijkse training, exclusief aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na binnenkomst gepresenteerd. 


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, zult u zich nooit alleen voelen. In onze sporthotels is het altijd gemakkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Je kunt deelnemen aan sessies ongeacht eerdere ervaring, de instructeurs helpen je aan te passen zodat iedereen ongeacht niveau kan deelnemen. Leeftijdsgrens vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Je kunt alle sessies bijwonen met de gastdocent. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de actuele datum van de trainingsweek.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt

Datum en hotel:

27 augustus 2023, Levante - powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen deze week met gastinstructeur Nina Therese
  • Topklasse hotel en sportfaciliteiten

Boek Levante – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


 

Nina Therese Olafsen

Nina Therese werkt nu als instructeur bij het idyllische Tjøme bij Tønsberg in Zuid-Noorwegen. Zumba (hoge energie en volledig gratis versie) is haar favoriet, maar runt ook het Les Mills-concept, Bootcamp etc.

Ze heeft anatomie en fysiologie van Oslo University College en is gekwalificeerd als personal trainer van de Norwegian Sports Academy. Ze danst al sinds ze klein was. Werkte als instructeur groepstraining en PT bij Active Family Club, Fresh Fitness en nu bij Fokus Training Center in Tjøme waar ze ook verantwoordelijk is voor groepslessen. Ze is gepassioneerd over hoe lichaamsbeweging het welzijn en de gezondheid verhoogt, zowel fysiek als niet in de laatste plaats mentaal, ongeacht leeftijd.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas