Core to the Beat

Johanna Nilsson

Onze populaire Apollo Sports instructeur en energiester Johanna Nilsson keert terug naar onze sporthotels als gastinstructeur, voor een week die tot de nok toe gevuld is met heerlijke trainingen met veel afwisseling!


Over de week

Ben je op zoek naar een trainingsreis met al je favoriete workouts bij elkaar? Johanna's trainingsweek is een mix van al je favoriete lessen. Vul je dagen met zweterige wodds, endorfine-opwekkende spinningsessies, intense tabata en booty step of feestelijke wateraerobics, zachte pilates en rustgevende ochtendyoga. Hier heb je de mogelijkheid voor een gevarieerde trainingsweek in een heerlijk klimaat, in topklasse trainingsfaciliteiten!


Lesbeschrijving

Spinning is conditietraining op een stationaire fiets waarbij we verschillende soorten creatieve landschappen doorlopen. We wisselen intensiteit, weerstand en vrolijke muziek af om aan ons uithoudingsvermogen en onze beenkracht te werken. Een echt zweetfestijn!  

Bootystep met de focus op de benen en de hartslag, maar vooral op de bilspieren. We gebruiken een stepboard en bootyband en werken eenvoudig en speels op het ritme van de muziek.

Pilates waarbij we werken met de diepe, stabiliserende buikspieren op zachte, dynamische bewegingen samen met de ademhaling. We werken zachtjes op een mat, met ons eigen lichaamsgewicht en voeren oefeningen uit die de mobiliteit, kracht en balans vergroten. 

Tabata is klassieke training in intervalformaat waarbij we 20/10 seconden werken. Er worden veel oefeningen gedaan die gericht zijn op kracht en conditie. Een full body workout met hoge intensiteit en kwaliteit!

Aqua - het beste moment van de dag en ook nog eens de meest feestelijke workout? Op vrolijke, opzwepende muziek is er watergymnastiek voor alle leeftijden en een leuke pauze in het anders zo rustige zwembad. Dit feestje wil je niet missen!

Core to the beat is een workout die zich richt op wat veel mensen vaak missen of niet willen trainen, de buik en torso! Tijdens deze sessie vermoeien we alle spieren rond de kern van het lichaam. We laten de muziek, het ritme en de structuur van het nummer al onze harde, maar o zo belangrijke, core training bepalen!

WOD staat voor Workout Of the Day, een sessie waarbij we ervoor zorgen dat we onze spieren maximaal vermoeien door middel van krachttraining en explosiviteit, voornamelijk met behulp van gewichten maar ook ons eigen lichaamsgewicht. We werken met veel herhalingen, samenwerkende oefeningen en de focus ligt op het durven uitdagen van jezelf!

Ochtendyoga zorgt voor een zachte, rustige en aangename start van de dag voor lichaam en geest. We werken in langzame dynamische bewegingen en stilstaande houdingen met een focus op de ademhaling. Mobiliteit en balans worden ook uitgedaagd tijdens de sessie. 


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de lessen van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Programma

De gastdocent geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de week van de gastlessen in het desbetreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen inschrijving vooraf nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel

Data & hotels:                        

6-13 mei 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

30 juli – 6 aug, Playitas Resort

15-22 sept, Levante – powered by Playitas

Vertrek vanaf: Amsterdam

Inbegrepen:  

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum.

Boek Playitas Resort

Boek Levante - powered by Playitas


Over de instructeur

Johanna Nilsson

Johanna heeft onlangs een 1-jarige fulltime studie afgerond als gezondheidscoach, gediplomeerd PT en groepslesinstructeur aan de Lillsveds Idrottsfolkhögskola in Stockholm. Een holistische, solide en uitgebreide opleiding in training en gezondheid die Johanna veel verschillende sleutels en tools heeft gegeven om verder te werken aan training en welzijn. Voor de opleiding werkte ze 4 seizoenen voor Apollo en gaf ze trainingen in 3 verschillende Playitas hotels in Griekenland en Egypte. Haar filosofie is dat we elkaar samen veel meer plezier, community en welzijn kunnen geven door in groepen te trainen en door elkaar geïnspireerd te worden. Daarom ligt groepstraining Johanna na aan het hart. Ze houdt van alles, van rustige yogasessies tot zeer explosieve spinninglessen en gelooft in een brede en veelzijdige training om je zo goed mogelijk te voelen, zowel mentaal als fysiek.


Over de hotels

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas