Bodycheck met Michella Huban

Wil je de code kraken voor enkele van de gymnastische bewegingen die je om je heen ziet? Wil je een goed technisch overzicht krijgen van de verschillende vaardigheden en je lichaamscontrole en behendigheid vergroten? Volg deze week mee!

Het is mogelijk om aan alle lessen deel te nemen ongeacht eerdere ervaring en niveau! Het enige wat van je wordt verwacht is een positieve, open geest - de rest komt vanzelf.


Lesbeschrijving
Gymnastiekvaardigheidstraining is een functionele training voor alle niveaus. Wil je scherper worden in verschillende gymnastische vaardigheden, zoals kipping/butterfly pullups, handstand pushups, tenen to bar, bar/ring muscle ups etc - dan is deze les iets voor jou! We werken gaandeweg met leuke progressies en ik zal de gymnastiekvaardigheden van vandaag aanpassen aan jouw niveau, zodat je het meeste uit de les haalt. 60 minuten.

WOD "Workout of the day" is waar balans en coördinatie centraal staan. Het hele lichaam komt in beweging en alle spiergroepen van het lichaam gaan aan het werk. We gaan werken met dumbbells, barbells, kettlebells, gewichten en lichaamsgewicht. 55 min.

Mobiliteit = Mobiliteit + Kracht. We werken met dynamisch strekken om de kracht in verschillende buitenposities te vergroten, vooral met een focus op enkel-, heup- en schoudermobiliteit. 60 minuten.

ONDERBODY training voor het hele onderlichaam.

UPPER BODY training voor het hele bovenlichaam.

Assisted Strength & CORE zijn revaliderende krachtoefeningen voor schouders, heupen en knieën, evenals een focus op een sterke core. Kom 10-15 minuten eerder naar de les als je vragen hebt of blessures hebt waar we rekening mee kunnen houden. 55 min.

Tijdens EMOM ervaar je een reeks verschillende lichaamsgewichtoefeningen die aan het begin van de minuut worden uitgevoerd. Elke minuut op de minuut. 45 min.

Kom naar het tempo tijdens Strekken en Ontspannen en rek je lichaam uit tot kalme noten. Iedereen kan meedoen. Alle lessen kunnen voor iedereen worden aangepast, ongeacht het niveau. 55 min.


Programma

De gastinstructeur geeft dagelijks 2-3 uur groepstraining, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na binnenkomst gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

  • Onze Apollo-Sports hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt, en als je alleen reist, ben je nooit alleen. In een sporthotel is het altijd makkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden.
  • Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en onderweg bepaal je zelf het tempo. Vanaf 15 jaar.

Hoe boek ik & hoeveel kost het?

De training is gratis voor degenen die in de betreffende week in een geselecteerd hotel verblijven. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de huidige datum.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 
 

Info over de week

Prijs: De training is gratis voor degenen die in de betreffende week in geselecteerde hotels verblijven. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de huidige datum.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum en hotel:

8 augustus 2023, Playitas Resort

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Topklasse hotel & trainingsresort

  • Trainen met Michel

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur

Michella Huban

Michella Huban

Mijn naam is Michella Huban, ik ben 29 jaar en geef al bijna 8 jaar CrossFit gymnastiekles. Dagelijks studeer ik voor fysiotherapeut. Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig geweest naar hoe we individueel bewegen, en bij uitbreiding hoe we onze beweging kunnen optimaliseren. Een betere beweging = meer lichaamsvrijheid = levenskwaliteit en vreugde. Zelf heb ik dit aan mijn eigen lichaam gevoeld, en het is wat ik anderen leer te ervaren.

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort