Voor mensen met beperkingen

- Griekenland

De bereikbaarheid van een bestemming varieert sterk. Helaas zijn de normen en aanpassingen, vooral voor mindervaliden, die we wellicht thuis gewend zijn, zelden te vinden op bestemming. Het is ons doel dat iedereen die met ons reist een zo plezierig mogelijke vakantie heeft. Om dit te bereiken is het erg belangrijk dat Apollo op het moment van boeken de specifieke eisen van jouw beperking voor een goed functionerende vakantie te weten komt.

Medische aandoening

Als je weet dat je een medische aandoening hebt (bv. hart- of longziekte) waardoor je tijdens de vlucht speciale behoeften nodig kunt hebben, is het jouw verantwoordelijkheid om een certificaat van een arts of verzekeringsmaatschappij te verkrijgen waarin staat dat je fit bent om te vliegen. Als je niet zeker bent, neem dan contact met ons op en wij kunnen nagaan of jouw luchtvaartmaatschappij dergelijke certificaten vereist.

Rolstoelgebruikers - op de luchthaven

Als je een rolstoelgebruiker bent, moet je ruim voor vertrek contact met ons opnemen om assistentie aan te vragen op de luchthaven en bij het in- en uitstappen van de vlucht. Sommige luchtvaartmaatschappijen eisen dat we speciale toestemming vragen om de rolstoel in te laden. Vul dit formulier in als je hulp nodig hebt,

Toegankelijkheid transfer

Houd er rekening mee dat het meestal niet mogelijk is om een rolstoel mee te nemen in de transferbus. We helpen je natuurlijk graag met het regelen van alternatief vervoer - eventuele extra kosten zijn echter voor eigen rekening. Helaas zijn onze gidsen niet in staat om mensen met een beperking en hun bagage aan boord te tillen/dragen.

Toegankelijkheid hotels

Lang niet alle hotels zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Onze reisadviseurs stellen graag hotels voor waarvan wij weten dat ze geschikt zijn voor mensen met speciale behoeften. Voor de meeste hotels moeten we een aanvraag doen voor een toegankelijke kamer, omdat deze maar beperkt aanwezig zijn. Enkele van de hotels die wij aanbevelen voor u met speciale behoeften zijn.

We bevelen de volgende hotels aan voor mensen met een beperking:

Hotels voor mensen met een beperking - Griekenland

Als je een reis wilt boeken waarbij je een aangepaste kamer nodig hebt voor mensen met een beperking, neem dan contact op met onze reisagenten. Veel hotels hebben maar een beperkt aantal kamers, dus we moeten een verzoek naar het hotel sturen om te zien of de kamer beschikbaar is op het moment dat je wilt reizen.

We kunnen de volgende hotels aanbevelen voor mensen met een beperking:

Bestemming

Classificatie

Prijs

Afstand tot het strand

Afstand tot het centrum

Dit moet de accommodatie hebben/aanbieden

Zon & strand

Eten en drinken

Maaltijden

Kamer/appartement

Gezondheid

Overig

Aanbevolen hotels

Type accommodatie