Voor vertrek

Over je boeking

Vind hier informatie over Mijn Apollo, annulering van je reis en onze annuleringsverzekering die je financieel helpt als je je reis moet annuleren.

Goed om te weten over je boeking

Over de betaling

Hier vind je informatie over de regels voor betaling en hoe je je reis kunt betalen.

Lees meer over betaling

Vaccinaties en gezondheidskwesties

Om meer informatie te lesen over medicatie, vaccinaties en gezondheidskwesties, klik hier. 

Lees over vaccinaties en reizen met medicatie.

Paspoort en visum

Laat je ruim voor je reis informeren over de paspoort- en visumvereisten.

Lees meer over paspoorten en visa

Reizen met een beperking

Wij helpen je om geweldige bestemmingen en toegankelijke hotels te vinden.

Meer lezen

Meer informatie over de reis

Barn som mumsar på melon

Tarieven voor kinderen

Vaste prijs voor kinderen en jongeren van 2 tot en met 17 jaar (op sommige bestemmingen 2 tot en met 11 jaar) die met twee volwassenen reizen en in een eigen (extra) bed slapen.

Het aantal plaatsen is beperkt en kan ook variëren afhankelijk van de accommodatie en de vertrekdatum. De prijzen voor kinderen en jongeren gelden voor 1- en 2-weekse reizen, maar niet voor combinatiereizen. Uitstapjes met korting hebben meestal geen kinder- en/of jeugdprijzen. Deze prijzen kunnen gewoonlijk niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen.

Bekijk al onze kindertarieven en kindvriendelijke aanbiedingen.

Tarief baby/kind

Kinderen jonger dan 2 jaar (voor de duur van de reis) reizen als baby. Een zuigeling betaalt alleen een zuigelingentoeslag. Het kind heeft geen eigen bed op de bestemming of een eigen stoel tijdens de vlucht, maar zit op de schoot van een volwassene met een speciale vliegtuiggordel.

Kille ramlar av SUP-bräda

Reizen als je jonger bent dan 18 jaar

Pakketreizen

Als je jonger bent dan 18 jaar, is een schriftelijke toestemming van beide ouders/voogden vereist bij het boeken van een reis.

Vul deze verklaring voor minderjarige in en voeg kopieën van identificatiebewijzen en handtekeningen van de ouders en/of voogden toe. Het certificaat wordt rechtstreeks bij Apollo ingediend en een kopie wordt gestuurd naar het e-mailadres dat op het formulier staat.

Breng de kopie van het certificaat samen met de kopieën van het identiteitsbewijs en de handtekening van de beoogde persoon mee naar de check-in!

Flexibel reizen

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om een flexibele reis te boeken bij Apollo.

Houd er ook rekening mee dat sommige landen geen hotelaccommodatie toestaan als je jonger bent dan 21 jaar (bijvoorbeeld Dubai en sommige staten in de Verenigde Staten - waar je pas meerderjarig bent als je 21 bent). Dit geldt ook voor cruises; je moet 21 zijn om te boeken.

Controleer altijd het beleid van het hotel voordat je een reis boekt.

Taggig kaktus

Reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Apollo volgt het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en organiseert geen reizen naar landen/gebieden waarnaar het ministerie afraadt te reizen. Als er een reisadvies wordt afgegeven voor een land of gebied waar Apollo reizen naar toe organiseert, zullen de reizen worden geannuleerd en zal er contact worden opgenomen met degenen die een reis hebben geboekt om de reis te annuleren of te wijzigen naar een andere bestemming. Als het reisadvies binnenkomt terwijl je op de bestemming bent, zullen wij in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken beoordelen welke maatregelen er genomen moeten worden. Normaal gesproken zal dit betekenen dat er geen nieuwe gasten naar de bestemming worden gestuurd, maar dat de terugreis voor degenen die er wel zijn volgens plan verloopt. 
 

Blijf op de hoogte 

We raden je aan om op de hoogte te blijven van het reisadvies van het Rijksoverheid hier Reisadviezen | Nederland Wereldwijd, of door de Reisapp van Nederland Wereldwijd en Douane te downloaden hier Reisapp | Nederland Wereldwijd.

Informatieservice Buitenlandse Zaken 

Informatieservice Buitenlandse Zaken is een aanbod voor reizigers om hun contactgegevens te registreren bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en bij de ambassade. Als er zich een ernstig incident voordoet, kan het ministerie van Buitenlandse Zaken informatie sturen per sms of email. Je kunt je gegevens hier registreren: Informatieservice Buitenlandse Zaken | Nederland Wereldwijd.