Bungalow met privé zwembad

Tweepersoonskamer in een bungalow met tuinterras, zeezicht en een privé zwembad (25 m2). Het terras heeft ook ligstoelen, parasol, eethoek en een ladder naar beneden naar het zwembad. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van een extra bed in een slaapbank of een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Föhn. Badjassen en pantoffels. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 24-48 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Junior suite

Junior suite met balkon. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank en in een fauteuil. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 32 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Suite

Suite met balkon met zeezicht of beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in eenpersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zeezicht of beperkt zeezicht. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 50-65 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamervilla

Villa met twee slaapkamers en een tuinterras met privé zwembad (ongeveer 24 m2), ligstoelen en eethoek en een ladder naar beneden in het zwembad. De villa bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer en ligt naast het hoofdgebouw. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken. Wifi, kluisje en airconditioning inbegrepen. Twee koelkasten. Espressoapparaat. Ketel. Een tv met internationale zenders in elke kamer. Badjassen en slippers. Föhn. Badkamer met jacuzzi, aparte douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 60 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen, waaronder 2 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht of met beperkt zeezicht. Eén tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van een extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. TV met internationale zenders. Badjassen en pantoffels. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 21 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.