Feiten over Samos-stad

Valuta:

Euro (EUR).

Transfer:

Vanaf het vliegveld van Samos met de bus naar Samos-stad ongeveer 30 minuten. Transfers vinden meestal plaats zonder personeel van Apollo en de reistijden kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het verkeer en het aantal stops onderweg. Voor transfers naar sommige hotels in Samos-stad bij aankomst en vertrek is er een overstap van/naar een kleinere bus. Dit betekent dat de transfer iets langer duurt.

Stranden:

Bij Samos-stad vind je Gangou Beach (zand/steen). Tussen Pythagorion en Samos-stad ligt het mooiste zandstrand van het eiland, Psili Ammos.

Vermaak:

In Samos-stad kan je kiezen uit verschillende bars.

Communicatie:

Er zijn busverbindingen tussen Samos-stad en de meeste grote plaatsen en bezienswaardigheden op het eiland. Vanuit Samos-stad gaan er veerboten naar Athene/Piraeus, naar nabijgelegen eilanden en naar Turkije. Er rijden voldoende taxi’s. Het is mogelijk om een auto, motorfiets, fiets of brommer te huren.

Activiteiten:

Samos heeft veel mooie wandelroutes. Kartbaan tussen Pythagorion en Samos-stad.

Goed om te weten:

Eventuele kosten voor airconditioning en kluisjes betaal je rechtstreeks aan het hotel. Airconditioning is er alleen gedurende bepaalde tijden van de dag en van het seizoen.